Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 06:00
Lyon - PSG
arenasport2
Na programu od 06:00
Genk - Shakhtar Donetsk
arenasport3
Na programu od 06:30
Celje - Barcelona
arenasport4
Na programu od 06:00
Panevežys - Vojvodina
arenasport5
Na programu od 06:00
Kenny
Otvori pretragu
Bregar
Rukomet
14.04.2021. • 19:44

MOŽEMO DA NAPRAVIMO VELIKE STVARI: Rukometašice pred meč sa Slovačkom

Bregar
Održana konferencija za medije pred utakmice baraža za SP protiv Slovačke

Misli rukometašica Srbije usmerene su trenutno samo na pripremu duela sa Slovačkom. Naša selekcija će 17. i 21. aprila u dvomeču sa ovim timom pokušati da izbori mesto na Svetskom prvenstvu koje se u decembru održava u Španiji. Nacionalni tim je na okupu od ponedeljka, a prvi treninzi su izazvali osećaj zadovoljstva kod novog selektora Uroša Bregara.

– Sve igračice su na visokom nivou, imaju veliku želju i volju i verujem da možemo da pravimo velike i dobre stvari. Istina je da imamo nekih zdravstvenih problema, Trifunović ne putuje sa nama, ali sve ostale igračice su spremne. Sa velikim oprimizmom očekujemo ove utakmice i jedva čekamo da počne – istakao je slovenački stručnjak Uroš Bregar.

Predsednica RSS Milena Delić je objavila početak nove epizode u srpskom rukometu.

– Krećemo u novo poglavlje nakon neuspeha u kvalifikacijama za OI i isteka četvorogodišnjeg ugovora bivšeg selektora, gospodina Obradovića. Morali smo da tražimo novo rešenje. Uroša Bregara poznajem dugo i pratim njegov rad, pri prvom kontaktu smo lako došli do zajedničkog dogovora na obostrano zadovoljstvo. Osetila sam njegovu želju da prihvati vođenje naše selekcije. Iako mlada osoba, poseduje veliko trenersko iskustvo, kako u radu u Krimu, gde je već godinama učesnik Lige šampiona, tako i u reprezentaciji Slovenije. Mislim da je neko ko prati evropske trendove i to će pokušati sad da primeni i na našu selekciju – zaključila je Milena Delić.

(foto: Promo/RSS)

Poslednje vesti

Poslednji video snimci