Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 05:30
Shortlist
arenasport2
Na programu od 04:00
TSC - Kolubara
arenasport3
Na programu od 04:00
Union - Club Brugge
arenasport4
Na programu od 04:00
Marseille - Villarreal
arenasport5
Na programu od 05:00
Don't Look Down
Otvori pretragu
rukometašice Srbije
Rukomet
16.04.2021. • 15:00

LAVKO I LIŠČEVIĆ JEDNOGLASNE: Želimo plasman na SP

rukometašice Srbije
Rukometni savez Srbije
Srpske rukometašice igraju baraž protiv Slovačke

Ženska reprezentacija Srbije stigla je u Slovačku, gde je očekuje prva utakmica baraža za Svetsko prvenstvo koje će se od 1. do 19. decembra održati u Španiji. Naše najbolje rukometašice odmeriće snage sa selekcijom Slovačke sutra od 18 časova.

Pred važne duele za plasman na Svetsko prvenstvo, iskusne reprezentativke, Кristina Liščević i Jelena Lavko smatraju da je naša selekcija izuzetno motivisana i fokusirana na cilj.

- Ova tri dana smo se fokusirali maksimalo da ispunimo zadatke koji su postavljeni pred nas, kako u napadu, tako i u odbrani. Slovačka nije ni malo jednostavan protivnik. Nikoga ne treba potcenjivati, iako slovimo za favorite, pogotovo zbog novog sistema. Moramo izuzetno koncentrisano da uđemo u obe utakmce, posebno ovu prvu. Imam puno nade u ovaj tim i očekujemo uvek velike rezultate. Ovo je važna utakmica, nadamo se najboljem jer svi bismo mi voleli da se nađemo u Španiji - rekla je Kristina Liščević za sajt Rukometnog saveza Srbije, dok je Jelena Lavko dodala:

- Jeste da se one nisu dugo pojavljivale na prvenstvima, ali nas par koje smo igrale u Mađarskoj imale smo prilike da igramo sa reprezentativkama Slovačke i mislim da su neugodan protivnik. Ali, ako mi damo svoj maksimum i igramo svoju igru, posebno ono što trener želi od nas i na način na koji je zamislio, ne bi trebalo da bude problema. Mislim da smo sve veoma motivisane da se plasiramo na Svetsko prvenstvo.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci