Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
EHF F4
Rukomet
18.06.2022. • 12:33

EHF F4 NA TV ARENA SPORT: Ilić, Nenadić, Cupara i Cenić jure titulu

EHF F4
Prvo polufinale igraju Vesprem - Kielce (15.15), a drugo Kil - Barselona (18.00)

Zanimljiva rukometna godinama je iza nas, na kanalima TV Arena sport bilo je pregršt vrhunskih utakmica, kako na klupskom tako i na reprezentativnom niovu, a pred nama je prava poslastica – Fajnal for Lige šampiona u Kelnu.

Za titulu najboljeg tima u Evropi će se boriti Kil, Barelona, Kielce i Vesprem na čijoj klupi sedi srpski stručnjak Momir Ilić, koji ima priliku da objedini titule kao igrač i kao trener, a jedna od udarnih igli je Petar Nenadić.  

Uz njih, čast srpskog rukometa na ovoj smotri će braniti i mladi Aleksandar Cenić (19) koji nastupa za Barsleonu, kao i sudijski par Nenad Nikolić/Dušan Stojković koji će deliti pravdu na drugom polufinalnom susretu.

Upravo će mađarski i poljski tim biti učesnici prvog plufinalnog susreta koji je na programu u 15.15 časova (TV Arena 1 Premium), a 45 minuta ranije počinje prva od dva specijalne studijske emisije u kojima će će gosti Stevana Stevanovića biti bivši reprezentativci Nedeljko Jovanović i Marko Krivokapić.

Oni će analizirati sve ono što nas očekuje tokom današnjeg bogatog dana, a nakon prvog uključivanja iz studija TV Arena sport, javiće se i u 17.00 časova nakon odigranog prvog plufinala.

Utakmica za treće mesto na programu je sutra od 15.15 časova, a veliko finale u 18.00, a svi mečeviće biti prenošeni na TV Arena 1 Premium.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci