Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 06:00
Lyon - PSG
arenasport2
Na programu od 06:00
Genk - Shakhtar Donetsk
arenasport3
Na programu od 06:30
Celje - Barcelona
arenasport4
Na programu od 06:00
Panevežys - Vojvodina
arenasport5
Na programu od 07:30
When garden was eden
Otvori pretragu
Toni Đerona
Rukomet
20.04.2021. • 16:19

ĐERONA OKUPLJA "ORLOVE": Španac objavio spisak za meč protiv Grčke

Toni Đerona
(MN Press)
Duel je na programu 29. aprila u Atini

Selektor muške rukometne reprezentacije Srbije, Toni Đerona objavio je spisak igrača na koje računa u aprilskoj EHF nedelji nacionalnih timova u okviru koje će naša selekcija odigrati preostalu utakmicu kvalifikacija za EHF EURO 2022.

Poslednja utakmica naše selekcije u ciklusu kvalifikacija za kontinentalni šampionat protiv reprezentacije Grčke na programu je 29. aprila u Atini u 14 časova.

“Orlovi” su u tri utakmice kvalifikacija protiv Francuske i Grčke po rezultatima već obezbedili plasman na Evropsko prvenstvo koje se održava u Mađarskoj i Slovačkoj u januaru 2022. godine. Prvi susret dve selekcije u okviru kvalifikacija odigran u januaru u Zrenjaninu obeležila je ubedljiva pobeda Srbije rezultatom 31:21 (15:12) čime se Srbija našla na čelu grupe sa pet osvojenih bodova.

Podsetimo, reprezentacija Belgije povukla iz kvalifikacija za Evropsko prvenstvo  usled situacije u zemlji vezane za pandemiju virusa Covid-19.

Okupljanje reprezentacije je planirano za ponedeljak, 26.04. u Atini, gde će Srbija obavljati trenažne aktivnosti do susreta.

Na psisku se nalaze: golmani - Dejan Milosavljev, Vladimir Cupara, Milan Bomaštar; leva krila - Nemanja Ilić, Vanja Ilić; pivotmeni: Mijajlo Marsenić, Živan Pešić; desna krila - Bogdan Radivojević, Darko Đukić; bekovi - Petar Đorđić, Marko Milosavljević, Nemanja Obradović, Petar Nenadić, Stevan Sretenović, Aleksa Кolaković, Stefan Dodić, Nemanja Zelenović, Jovica Nikolić.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci