Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 19:15
Istorija finala lige šampiona
arenasport2
Na programu od 18:15
Nice - Celtic
arenasport3
Na programu od 18:00
Stabæk - Sarpsborg 08
arenasport4
Na programu od 18:00
SABANOV - BUTULIJA
arenasport5
Na programu od 18:30
Dokumentarni film
Otvori pretragu
Ostali sportovi
27.06.2020. - 20:10

Završena obdukcija: Kremacija, komemoracija, pa poslednji ispraćaj u Boru

MN Press
Od srpske reprezentativke i višestruke evropske šampionke oprostiće se njeni sugrađani.

Šest dana nakon što je Bobana Momčilović Veličković (30) preminula, urađena je obdukcija koja će kasnije dati odgovore na neka pitanja.

U međuvremenu su se od reprezentativke Srbije u streljaštvu oprostili njeni najbliži. Uslediće kremacija u Beogradu, a zatim komemoracija u Boru, odakle je Bobana.

Tek posle tri ili četiri meseca će biti poznati rezultati obdukcije, naveli su za Kurir ljudi upućeni u proceduru kod ovakvih stvari.

Podsećamo, Bobana Momčilović Veličković je preminula pre šest dana, nakon komplikacija na porođaju. Ona je 1. juna na svet donela zdravog dečaka Vukašina, a komplikacije koje su nastale bile su uzrok smrti dvadeset dana kasnije.

Iako je obezbedio prevoz za Beograd, suprug Miroslav nije uspeo da ubedi lekare da njegovu suprugu prebace u prestonicu. To je uraeno prekasno, pa je on podneo krivičnu prijavu protiv doktora koji je vodio trudnoću srpske sportistkinje.

Kremacija u Beogradu će biti obavljena u ponedeljak, bez prisustva Bobanine porodice, a komemoracija će biti održana u sredu. Muzička škola u Boru, odakle je Bobana, biće mesto na kom će se od višestruke evropske šampionke opraštati porodica, prijatelji i sugrađani.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci