Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 17:30
Slavica Borovčanin
arenasport2
Na programu od 16:00
HAMIDREZA - SAVELEV
arenasport3
Na programu od 17:30
Epizoda 14
arenasport4
Na programu od 17:30
Epizoda 10
arenasport5
Na programu od 17:30
of Big Air
Otvori pretragu
Ostali sportovi
29.06.2020. - 22:40

UDAR iz Švajcarske na Novaka i familiju: Đokovići protiv CELOG sveta!

Blick/Screenshot
Saga o porodici Đoković dobila je nastavak i u najpopularnijem švajcarskom tabloidu

Više od nedelju dana Novak Đoković trpi kritike zbog organizovanja humanitarnog turnira "Adrija tur", koji je održan pred publikom u Beogradu i Zadru, a nakon kog je kod nekoliko tenisera, između ostalih i kod Noleta, pokazano prisustvo COVID-19.

Pridike na račun Đokovića uglavnom dolaze iz zapadnih medija, ne libe se ni kolege poput Nika Kirjosa da "opljunu" po Srbinu, imali smo i nekoliko komentara sa domaće scene koji su bili protiv Novaka, a novi slučaj stiže iz Švajcarske. Nije u pitanju Rodžer Federer, kao ni Stan Vavrinka, nego najtiražniji tamošnji tabloid "Blik" koji se često bavi Đokovićem...

U poslednjem tekstu koji je naslovljen "Đokovići izazvali bes teniskog sveta" ističu kako se čitava porodica brani od napada sa svih strana, navodeći da su ostali krivi.

"I ponovo su svi zajedno. Đokovići protiv ostatka sveta. Bez obzira šta se dešava... Svetski broj jedan izazvao je bes teniskog sveta zbog bezobzirnog načina organizovanja Adrija tura. Đoković i mnogi drugi su zaraženi korona virusom, kritike stižu iz svih delova sveta, ali je Đokovićeva porodica je kao jedna iza Novaka", ističu iz "Blika" poručujući time da u familiji vlada zajedništvo.

Švajcarci podsećaju na izjave majke Dijane i oca Srđana, koji su okrivili Dimitrova za dešavanja na Adrija turu, pa poručuju da su oni oduvek bili uz Novaka i pomogli mu da bude gde je danas.

"Srđan i Dijana su rano shvatili da je Novak njihov izlaz iz siromaštva. Nisu imali ništa sa tenisom, ali kada je Jelena Genčić počela da trenira Novaka sa samo šest godina - svi su postali entuzijastični zbog njegovog talenta. Srđan je pozajmljivao i novac od ilegalnih bandi, pozajmice su visile iznad njihovih glava kao mač Damoklu, živeli su u strahu da neće imati novca da vrate novac i to je bio rizik. Ipak, Novak je uspeo...", stoji u tekstu iz "Blika".

Švajcarski list podseća da je dobro poznato da su Đokovići "protiv celog sveta", posebno protiv Federer, a da je otac Srđan imao više izjava u kojima je potkačio najtrofejnijeg tenisera svih vremena.

U poslednjoj je poručio Federeru da "ide u penziju", "odgaja decu" i "bavi se skijanjem", što se čulo i do Švajcarske, a navode da je Srđan ljut na Rodžera samo zato što je popularniji od njegovog sina, pa je posebno iznerviran kada je publika protiv njega.

Podseća se da su braća Marko (28) i Đorđe (24) takođe "trpili" zbog Novakovih uspeha, nisu uspeli da izdrže pritisak, ali da su pokazali lojalnost Noletu i pomažu mu da bude gde je danas.

Iz porodice Đoković izdavajaju još i suprugu Jelenu, s kojom je zajedno već deceniju i po, a podseća se da je ona i na čelu humanitarne fondacije, dok je poslednjih meseci izazvala pažnju teorijama zavere o korona virusu i 5G mreži na Instagramu.

"Kao i Novak, koji je pre debakla sa korona virusom na Adrija turu, kazao da se zagađena voda može pretvoriti u pijaću samo snagom uma. Takođe, Novak brani svoj brak sa Jelenom od spekulacija o razodu, dok je takođe i protiv US Opena i vakcinacije", zaključuju priču o "porodici Đoković" u švajcarskom listu "Blik" i za kraj poručuju:

"Đokovići su stvarno protiv ostatka sveta".

 

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci