Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 01:30
Internacional - Boca Juniors
arenasport2
Na programu od 01:15
Juventus - Dynamo Kyiv
arenasport3
Na programu od 00:00
Real Madrid - Baskonia
arenasport4
Na programu od 01:00
Club Brugge - Zenit
arenasport5
Na programu od 01:30
Dokumentarni film
Otvori pretragu
Šumaher
Ostali sportovi
18.11.2020. • 17:55

ŠUMAHEROV PRIJATELJ OTKRIVA: Mihael prati karijeru svog sina!

Šumaher
YouTube/Formula 1
Žan Tod otkrio u kakvom se stanju nalazi nekadašnji šampion

Legendarni šampion Formule 1 Mihael Šumaher i dalje je jedna od glavnih tema u svetu automoto sporta, ali i sporta generalno. Još otkad je pre sedam godina zadobio teške povrede tokom nesreće na skijanju u Švajcarskoj, popularni "Šumi" je u teškom zdravstvenom stanju.

Za sve te godine, jako malo informacija o njegovom zdravlju je ugledalo svetlost dana, a sada je o svemu tome govorio i Žan Tod.

Tod, inače Šumaherov prijatelj, redovno posećuje legendarnog vozača i on je medijima otkrio da Mihael prati karijeru svog talentovanog sina Mika.

Mik Šumaher je odlično vozio prethodnih sezona u Formuli 3 i potom Formuli 2, pa bi vrlo uskoro mogao da ga vidi i "najbrži cirkus na svetu".

-Naravno da Mihael prati Mika. Mik će od sledeće godine verovatno u Formulu 1, što će biti veliki izazov. Bili bismo oduševljeni da imamo novog Šumahera na najvišem nivou takmičenja- rekao je Tod, upitan prati li stariji Šumaher karijeru svog sina na televiziji.

Toda su naravno pitali i o Mihaelovom zdravlju, ali je ovaj očekivano ostao "zakopčan" po tom pitanju.

-To je pitanje na koje ću uvek biti ekstremno rezervisan. Viđam Mihaela često, jednom ili dva puta mesečno. Ali moj će odgovor uvek biti isti. Bori se. Jako se dobro za njega brinu i nalazi se na jako udobnom mestu. Možemo samo da poželimo i njemu i porodici da stvari budu bolje- objasnio je Tod.

Šumaher se trenutno nalazi u luksuznoj vili na Majorci.

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci