Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 12:15
Golden State - Denver
arenasport2
Na programu od 12:00
Sheffield - Arsenal
arenasport3
Na programu od 12:30
Pacos Ferreira - Benfica
arenasport4
Na programu od 12:00
Partizan - Vojvodina
arenasport5
Na programu od 12:00
The Price of Gold
Otvori pretragu
Ostali sportovi
05.03.2021. • 17:34

SRBIN IDE PO TITULU: Nikolić spreman da učini Srbiju ponosnom

SBC/Dejan Valek
Dva srpska borca su spremna da naprave ogromne iskorake u svojim karijerama

Dva srpska borca zajedno su trenirala kako bi u Beogradu i Las Vegasu donela velike pobede Srbiji!

Marko Nikolić je WBC šampion u poluteškoj kategoriji i on će u bokserskom ringu probati da izbori WBC internacionalnu silver titulu u super srednjoj kategoriji. 

Protivnik će mu u prestonici Srbije biti Portugalac Horhe Silva, od koga ima mnogo bolji skor. Portugalac uz 17 pobeda ima i 7 poraza, dok Srbin ima 27 pobeda i još uvek je neporažen! 

"U finišu 2020. imao sam borbu za rejting nakon koje sam znao da imam šansu da već naredni meč bude za novi i vredniji šampionski pojas. Upravo sada moja želja postaje stvarnost i udruženim snagama sa mojim menadžerom Lukom Popovićem idem napred. Dobio sam šansu i na meni je da iskoristim svo vreme koje imam do meča da se spremim i budem nikad jači za trijumf koji otvara neka nova vrata. San svakog borca je izaći na veliku scenu u oazi pustinji Mohave, tako i mene, i drago mi je da će moj dragi kolega Stefan dan nakon mog meča u Beogradu biti bitku za pobedu u UFC oktagonu upravo pod svetlima Las Vegasa. Imali smo sjajan zajednički trening, odličnu razmenu energije i motivacije da iz tog aprila izađemo kao šampioni. Srpski borci kad se udruže tu nema greške, tu se stvori nesalomiva sila. Dogovor je da naš susret nakon aprilskih borbi bude slavljenički i da već tada kujemo planove da se u godinama koje su pred nama zajedno vinemo u svetski centar borilačkih veština gde ćemo zidati nove pobede", objašnjava Nikolić.

Sa njim je pod svodovima SPENS-a trenirao i sparingovao MMA borac Stefan Sekulić. On će u Las Vegasu imati svoj drugi meč u UFC-u, a treninzi sa jednim od naših najboljih boksera su mu pomogli da se spremi za naredni nastup.

"Slažem se sa Markom, Las Vegas čeka na nas, na srpske borce koje odlikuje hrabrost, odvažnost, junaštvo, istrajnost i to moramo da pokažemo svetu upravo tamo gde su uprte oči celog sveta poklonika borilačkih veština. Za pobednički urlik se trenira svaki dan u godini bez izuzetka, živimo za bitke iz kojih ćemo izaći ogrnuti srpskom zastavom. Neka dijagrami naših borbi imaju uzlazni tok", istakao je Stefan.

Trening i prikaz borilačkog arsenala naših šampiona Marka i Stefana u "srpskoj Atini" obećava njihove vrhunske predstave na boks i MMA sceni za mesec i po dana kada će se u dva različita kraja sveta, u dve različite, a opet jako slične i povezane ofanzive boriti za pobedu Srbije, koje bi ih približile svetskom vrhu.

"Idemo! Pobeda je naša mera", u jednom glasu zaključili su Nikolić i Sekulić.

 

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci