Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 06:00
Lyon - PSG
arenasport2
Na programu od 06:00
Genk - Shakhtar Donetsk
arenasport3
Na programu od 06:30
Celje - Barcelona
arenasport4
Na programu od 06:00
Panevežys - Vojvodina
arenasport5
Na programu od 06:00
Kenny
Otvori pretragu
Karbonel
Ostali sportovi
21.07.2021. • 22:36

ŠPANSKA PLIVAČICA LJUTA: Odvojili je od bebe u Tokiju

Karbonel
Getty/ (Photo by Al Bello/Getty Images)
Ona Karbonel revoltirana je organizacijom Olimpijskih igara

Ne samo da na Olimpijskim igrama neće biti navijača, što je smetalo i najboljem teniseru sveta Novaku Đokoviću, već sportisti nisu mogli da povedu sa sobom ni one najbliže, pa ni decu!

Činjenica da bi njeno dete moralo da boravi u drugom hotelu ili da ostane kod kuće tokom Olimpijskih igara posebno je unervozila kapitena španskog olimpijskog tima u sinhronom plivanju Onu Karbonel.

Pre nekoliko meseci vicešampionka sa Olimpijskih igara u Londonu rodila je dečaka Kaija kojeg još uvek doji, ali je zbog Igara morala da se razdvoji od njega, a emotivnu poruku u kojoj je iskazala revolt prema organizatorima podelila je na Instagramu.

"Nakon brojnih poruka podrške i ohrabrenja da idem u Tokio s Kaijem, moram da izrazim svoje razočaranje jer ću na kraju morati da putujem bez njega. Moj suprug i maleni Kai bi morali da ostanu u drugom hotelu i ne bi smeli da napuste sobu gotovo 20 dana, a ja bih svaki put kada bih htela da podojim sina morala da napustim i balon u kojem se nalazi moja ekipa kako bih stigla do hotela te tako ugrozila zdravlje svojih kolegica. Zato što japanska vlada postavlja uslove prema kojima ne mogu istovremeno biti posvećena svojim sportskim aktivnostima i provoditi vreme sa svojom porodicom, morala sam doneti tešku odluku", nezadovoljna je bila plivačica.

"Lično, ne mogu da prihvatim takve uslove i neću biti u redu. Sledećih 20 dana moraću da koristim dojilicu i nadam se kako će Kai i dalje hteti da uzima moje mleko, što je meni lično vrlo važno", iskrena je bila predstavnica Španije na Olimpijskim igrama.

Na prethodnim Igrama nije učestvovala, ali se pamti njen nastup iz Londona 2012. godine kada je osvojila srebrnu i bronzanu medalju.

 

 

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci