Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
Marić
Ostali sportovi
10.10.2022. • 09:00

SP ZA VETERANE: Milan Marić odbranio titulu prvaka sveta u rvanju

Marić
Rvački savez Srbije
Srpski veteran odbranio titulu na Svetskom prvenstvu u rvanju za veterane

Rvački veteranski reprezentativac Srbije Milan Marić odbranio je titulu prvaka sveta na Svetskom prvenstvu za veterane koje je održano u bugarskom Plovdivu, saopštio je Rvački savez Srbije.

Naš sjajni rvač u prvom kolu pobedio je Amerikanca, Erika Bedforda Cabaljera 9:0, u drugom kolu savladao je Karla Olof Mikaela iz Švedske rezultatom 7:4, a u borbi za zlato bio je od Hasana Ibrahima Madanija sa ubedljivih 11:0.

"Ponosan sam što sam odbranio titulu prvaka sveta. Konkurencija je bila jaka, ali sam imao odličnu taktiku, koja je urodila plodom. U prvoj borbi sam bio dobro zagrejan i maksimalno fokusiran. U drugom meču sam malo posustao, ali sam izuzetno fizički spreman tako da mi nije bio problem da preokrenem rezultat u svoju korist", izjavio je Milan Marić, a zatim dodao:

"U finalu sam pobedio tehničkim tušem, i taj osećaj je bio zaista fenomenalan. Želeo bih da se zahvalim trenerima, stručnom štabu, Rvačkom savezu Srbije na podršci, ali i da čestitam svim rvačima koji su uzelu učešće na ovom šampionatu".

Poslednje vesti

Poslednji video snimci