Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 12:45
Partizan - Cedevita Olimpija
arenasport2
Na programu od 12:00
Lyon - Monaco
arenasport3
Na programu od 12:00
Burnley - Tottenham Hotspur
arenasport4
Na programu od 12:00
Boulogne Levallois - Limoges
arenasport5
Na programu od 12:00
Dokumentarni film
Otvori pretragu
Ostali sportovi
14.10.2020. - 19:15

SAVIĆ OKUPLJA ZLATNE DELFINE: Važna promena sistema takmičenja!

MN Press
Vaterpolo reprezentacija Srbije ima pripremne treninge u Beogradu.

Vaterpolo savez Srbije objavio je da će selektor i trener Dejan Savić pauzu u prvenstvu iskoristiti za pripreme reprezentativaca. Pripreme će trajati od 19. do 22. oktobra na bazenu 25. Maj Milan Gale Muškatirović.

Na Savićevom spisku našli su se: Lazar Dobožanov, Marko Radulović, Nebojša Toholj, Nikola Lukić, Luka Pljevančić, Nemanja Stanojević, Strahinja Rašović i Stefan Branković (Radnički), Marko Radović, Gavril Subotić, Vuk Milojević i Vladimir Mišović (Crvena zvezda), Dimitrije Rističević, Petar Tomić, Miloš Ćuk, Draško Gogov, Petar Mitrović i Vasilije Martinović (Novi Beograd), Đorđe Vučinić, Petar Velkić, Radoslav Filipović i Ognjen Stojanović (Šabac).

Zbog klupskih obaveza na spisku nisu Andrija Prlainović, Dušan Mandić, Filip Filipović, Duško i Gojko Pjetlović, Stefan Mitrović.

 A dok se srpski vaterpolisti spremaju za pripreme Fina je saopštila novu odluku. Svetska liga u vaterpolu biće nastavljena u januaru u periodu od 8. do 10.po novom modelu.

Tom odlukom poništava se četvrtfinalni meč između Srbije i Španije u kom je naša reprezentacija izgubila (11:13) pa će tako vaterpolisti Srbije biti u prilici da odbrane trofej iz 2019. godine, osvojen na Tašmajdanu.

Vaterpolo reprezentacija Srbije tokom leta je obustavila sve aktivnosti jer je selektor Dejan Savić bio pozitivno testiran na koronavirus,a navodilo se i da je reprezentativac Nemanja Vico zaražen. Sada su i Savić i igrači spremni da se vrate reprezentativnim obavezama.

 

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci