Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 12:15
Golden State - Denver
arenasport2
Na programu od 12:00
Sheffield - Arsenal
arenasport3
Na programu od 12:30
Pacos Ferreira - Benfica
arenasport4
Na programu od 12:00
Partizan - Vojvodina
arenasport5
Na programu od 12:00
The Price of Gold
Otvori pretragu
BRAVE
Ostali sportovi
25.03.2021. • 10:56

SAMO NA ARENI FIGHT: MMA spektakl u Bahreinu, a tu je i jedan Srbin

BRAVE
Arena sport
Večeras nas očekuju spektakularne borbe…

Uživajte uz vrhunske MMA borce na kanalu Arena Fight.

Na specijalizovanom kanalu za borilačke veštine večeras od 20 časova prenosimo treći od četiri BRAVE 49 inevta. Super fajt definitivno osvaja svet. Predstojeći događaj okupiće sjajne borce koji će se takmičiti u mešovitim borilačkim veštinama u Ford Arad areni Kraljevine Bahrein.

Među njima će biti i srpski borac Miro Jurković, koji će u srednjoj kategoriji ukrstiti pesnice sa Ikramom Aliskerovim iz Rusije.

U borbi večeri sastaće se Brazilac Luan Santjago, bivši svetski prvak u lakoj kategoriji, i neporaženi borac iz Francuske Beno Sen Deni, poznatijim kao "Bogom rata".

U jednoj od borbi koje su navijači najviše očekivali, Kolumbijac Dumar Roa i Brazilac Žabriel "Fli" konačno će odmeriti snage, nakon što je njihova borba otkazana pošto je utvrđeno da je "Fli" pozitivan na Covid 19.

U Bahreinu će nastupiti borci iz 19 zemalja: Brazila, Francuske, SAD, Irske, Kolumbije, Rusije, Srbije, Engleske, Palestine, Letonije, Albanije, Italije, Južne Afrike, Austrije, Ukrajine, takozvanog Kosova, Jordana, Severne Irske i Bahreina.

LISTA SVIH BORBI

Brave
Foto: Arena sport

Poslednje vesti

Poslednji video snimci