Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 17:00
Spars - Lovćen
arenasport2
Na programu od 17:00
Igokea - Krka
arenasport4
Na programu od 16:15
PAOK - Larisa
Otvori pretragu
gimnasticarka
Ostali sportovi
12.01.2021. • 15:27

RUSKINJA JEDVA PREŽIVELA POŽAR: Gimnastičarka za Božić zapalila stan!

gimnasticarka
Instagram/daria_shkurikhina_
Bivša gimnastičarka umalo da zapali svoj stan.

Gimnastičarka Darija Škurihina (30), osvajačica olimpijske medalje kao i višestruka evropska i svetska šampionka, jedva je preživela dramu u svom stanu. Sveća koju je zapalila kako bi proslavila Božić pre nekoliko dana, pala je na pod i napravila požar!

Na svu sreću, žrtava nema, ali moglo je da bude katastrofalnih posledica. Kako prenose ruski mediji, prve informacije su da je sveću oborio neki od Darijinih kućnih ljubimaca, a da ona zbog korona virusa i gubitka čula nije osetila dim u zapaljenom stanu!

Zlatna gimnastičarka sa Olimpijskih igara u Pekingu 2008. godine je u dnevnoj sobi ostavila upaljenu sveću, a zatim otišla u kuhinju samo na par minuta.

- Kada sam pogledala, videla sam dim u sobi. Tada nisam mogla ništa više da učinim. Shvatila sam da je veoma glupo ostaviti otvoreni plamen, ali ljudi uče na greškama. Dobro je da niko nije povređen - , rekla je Škurihina medijima.

Požarse ubrzo iz njene dnevne sobe proširio na ostale prostorije, a dok nisu stigli vatrogasci vatra je pogodila i obližnje kuće. Na sreću, bez žrtava.

Mnogi su Dariji zamerili jer je na društvenim mrežama delila fotografije iz zapanjenog stana, a ona je rešila da ovu tešku situaciju prevaziđe sa osmehom. Škurihina je inače živela u gradu Nižnji Novgorod, u kući koju je od bivšeg gradonačelnika dobila kao poklon za izvanredne sportske rezultate.

Nakon što joj je dom izgoreo, nije sigurno gde će sada živeti.

Darija Škurihina je pored zlatne medalje sa Olimpijskih igara imala tri zlata sa svetskih prvenstva i pet najsjajnijih odličja sa prvenstva Evrope!

 

 

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci