Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 09:00
Omonia - Olympiacos
arenasport2
Na programu od 07:30
Inter - Fiorentina
arenasport3
Na programu od 08:00
Odense - Buducnost
arenasport4
Na programu od 07:45
Best of 2017/18
arenasport5
Na programu od 09:00
Dokumentarni film
Otvori pretragu
Ostali sportovi
13.09.2020. - 20:09

RAKIĆ JE PRAVI SPARTANAC, UFC POJAS GA ČEKA: Srbin oduševio i legendarnog Cro Copa!

Jeff Bottari/Zuffa LLC via Getty Images/Guliver

Srpski UFC borac Aleksandar Rakić oduševio je ceo svet prethodnih nedelja.

On je blistao na "UFC Fight Night" večeri u Las Vegasu i u borbi za titulu dominantno pobedio Amerikanca Entonija Smita.

Na taj način, je ušao u društvo pet poluteškaša UFC-a i impresionirao i legende tog sporta. Među njima i Mirka Filipovića, čuvenog "Cro Copa", jednu od najvećih MMA legendi svih vremena.

"Njega sam prvi put sada upoznao kada je došao u Zagreb. Zaista pravi Spartanac. Ugodan, pristojan, potpuno posvećen sportu i siguran sam da će napraviti veliki rezultat. Pre ili kasnije pojas UFC će sigurno završiti u njegovim rukama", rekao je Filipović u intervjuu za portal index.hr.

Filipović je nizao pohvale na njegov račun...

"Kao prvo, visok je 196 centimetara, ima 106-107 kilograma, pa to skida na 93. Vrlo je kompetentan, ima strašan udarac, odličan je u parteru, ima sjajan tim oko sebe. Ima posebnog nutricionistu s kim radi skidanje kilograma, ima odličnog rvača, Babaka, Iranca, ima odličnog trenera za boks. Pokriven je sa svih strana".

On je govorio i o još jednom srpskom borcu, Darku Stošiću, s kojim je lično radio.

"Sam sam mu rekao da proba da promeni malo. Radi sa vrhunskim timom sada. Neka malo više vremena posveti treninzima, a manje društvenim mrežama. Troši vreme na ovaj kanal, na onaj kanal, novinare, gluposti... On je mlad, u medijskom smislu je neiživljen. Skoncentrišeš se tako više na medijske stvari. Nije to ključni problem, ali...", rekao je Filipović.

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci