Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
Detalj sa ceremonije
Ostali sportovi
28.06.2022. • 23:00

PODIGNUTA SRPSKA ZASTAVA: Ceremonija dobrodošlice na Mediteranske igre

Detalj sa ceremonije
Olimpijski Komitet Srbije
Ceremonija dobrodošlice svim učesnicima Mediteranskih igara održana je danas u Oranu

Ceremoniji podizanja zastave Srbije, pored sportista koji u momentu održavanja nisu imali takmičenja, prisustvovao je generalni sekretar Olimpijskog komiteta Srbije Ðorđe Višacki.

U protokolarnom delu našim predstavnicima obratio se i gradonačelnik Mediteranskog sela, Ðabir Said Guerni koji je sportistima, trenerima i ostalim učesnicima poželeo dobrodošlicu, uspeh i prijatan boravak u Alžiru.

Šefica misije OKS u Oranu Nataša Janković u ime tima zahvalila je gradonacelniku Mediteranskog sela i tom prilikom mu uručila prigodan poklon "Ćirilično pismo u ramu" sa motivom iz crkve Kralja Milutina iz XIII veka koja se nalazi na Hilandaru.

"Drago mi je da se veliki broj naših sportista okupio na ceremoniji dobrodošlice i da smo svi zajedno slušali himnu naše zemlje. Nadam se ćemo imati prilike da tokom takmičenja na Igrama, još mnogo puta čujemo našu himnu. Hvala gradonačelniku Mediteranskog sela na dobrodošlici i na toplom prijemu", izjavila je Jankovićeva.

Mediteranske igre počele su 25. juna i trajaće do 6. jula u Alžiru. Ukupno učestvuje 3.390 sportista koji se nadmeću u 24 sporta, a naš tim predstavlja 151 član.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci