Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 23:00
San Antonio - Houston
arenasport2
Na programu od 22:00
Budućnost VOLI - Partizan NIS
arenasport3
Na programu od 22:00
Rusija - Slovenija
arenasport4
Na programu od 21:15
Angers - PSG
arenasport5
Na programu od 23:00
Dokumentarni film
Otvori pretragu
Ostali sportovi
03.09.2020. • 10:43

NOVAK ĐOKOVIĆ JE NEPOBEDIV: Iskreno priznanje Matsa Vilandera o "Broju 1"!

MONDO/MN Press
Legendarni Šveđanin biranim rečima govori o najboljem teniseru sveta.

Komentator Eurosporta Mats Vilander poznat je po tome što uvek kaže ono što misli, a nekad i svesno "kontrira" mnogima da bi izazvao dodatnu pažnju. Uostalom, teniskoj legendi je to godinama i posao.

Iako je umeo i da "bocne" i Novaka Đokovića, Srbin je tu "bitku" odavno dobio. Kako i ne bi, kada je najbolji i najdominantniji teniser današnjice?

Posle Noletove pobede protiv Kajla Edmunda u sredu, Vilander je rekao da je rasplet tog meča i iz šireg ugla dobar za Đokovića.

"Novak Đoković će verovatno zahvaliti sebi na tome što je izgubio prvi set protiv Edmunda. To ga je stavilo u situaciju da gubi, pa je morao da dobije prvih četiri-pet gemova u drugom setu, da ne bi došao u nezgodnu situaciju".

"Rekao bih da mu je sve to pomoglo, posebno jer ga čeka duel protiv (nemačkog tenisera, Jana-Lenarda) Štrufa, koji sve vreme servira bombe i koristi prilike. Jan-Lenard će biti spremniji za to".

Takođe, Vilander je kazao da "Broj jedan" trenutno izgleda impresivno.

"Novak uživa u svom malom svetu, jer nema navijača da ga ometaju i može da uradi šta želi svojim govorom tela. Zaista sve od njega zavisi. Ako Novak izgubi koncentraciju, onda Štruf može da bude problem. Ali ne mislim da će se to dogoditi – Novak je nepobediv u ovom trenutku".

 

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci