Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 02:00
Real Sociedad - Atletico Madrid
arenasport2
Na programu od 02:00
Mega Mozzart - Borac
arenasport3
Na programu od 00:30
Porto - Estoril
arenasport4
Na programu od 01:00
Conegliano - Vakifbank
arenasport5
Na programu od 01:30
The House Of Steinbrenner
arenasport1x2
Na programu od 00:00
arenasport6
Na programu od 02:00
Liverpool - Porto
arenasport7
Na programu od 02:00
Gent - PAOK
arenasport8
Na programu od 02:00
Golden State - Phoenix
arenapremium1
Na programu od 01:00
Boston - Miami, G3
arenapremium2
Na programu od 01:15
Partizan - Radnički
arenapremium3
Na programu od 02:00
Inter - Sampdoria
Otvori pretragu
Nebojša Žugić, Jovana Guzijan, Petar Hranisavljević i Vladimir Lučić
Ostali sportovi
06.05.2022. • 14:24

MTS STREETBALL LIGA: Telekom Srbija i Arena Channels Group uz nove šampione

Nebojša Žugić, Jovana Guzijan, Petar Hranisavljević i Vladimir Lučić
Takmičenje počinje u Beogradu 16. maja

Na terenima KK Partizan na Malom Kalemegdanu 16. i 17. maja biće organizovan prvi u seriji turnira "tri na tri" na kojem će se neki od najboljih basketaša Evrope boriti za glavnu nagradu od 200.000 dinara.

Međunarodni karakter takmičenju će dati odlične ekipe iz Letonije, Litvanije, Slovenije, Mađarske, Kine, Hrvatske, Holandije i mnogih drugih zemalja.

Naravno, kad je popularizacija domaćeg sporta u pitanju neizostavni partner u tom procesu su Arena Channels Group i kompanija Telekom Srbija, sa ciljem da se istakne važnost bavljenja sportom svih društvenih kategorija.

Pored vrhunskog spektakla kojem ćemo prisustvovati na Kelemegdanu, biće prikazana i društvena odgovornost tako što će se prvog dana pod koševima boriti juniori, kao i košarkaši u kolicima.

"Čast nam je da budemo deo ovog projekta jer, osim toga što otkupljujemo najbolji svetski sport, želimo da sponzorišemo ono najbolje što dolazi iz Srbije. Naša strategija je da 50 odsto programa na TV Arena sport, koja je najveća sportska televizija u regionu, bude naša proizvodnja jer tako možemo da utičemo na mlade ljude da se bave sportom", poručio je direktor Telekom Srbije Vladimir Lučić, a prvi čovek Arena Channels Group, Nebojša Žugić je dodao:

"Imamo tu sreću da živimo u eri najvećeg ulaganja države u sport, pre svega zahvaljujući predsedniku Republike Srbije, gospodinu Aleksandru Vučiću, a zatim Vladi i ministarstvu omladine i sporta. Širom zemlje niču novi tereni i sportski objekti, a naš cilj ja da vratimo mlade ljude na sportske terene. Svaki kraj dobija barem po jedan koš, gde će odrastati novi šampioni".

Ovogodišnji basketaški karneval će činiti devet turnira dok će finalni turnir biti zatvaranje kruga i povratak u Beograd. Osim glavnog grada, basket će se igrati i u Čačku, Kragujevcu, Požarevcu, Vrnjačkoj Banji i Ćićevcu.

"Ugostićemo neke od najboljih evropskih ekipa i pripremili smo nagrade koje će biti do sada nezabeležene na ovim prostorima. Pobednik svakog tunira će dobiti po 200.000 dinara, a nagrada za pobednika finalnog turnira je 500.000 dinara", kaže direktor MTS Streetball lige, Petar Hranisavljević.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci