Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 23:15
Pregled
arenasport2
Na programu od 23:45
Pregled
arenasport3
Na programu od 23:00
HC PPD Zagreb - RK Celje Pivovarna Laško
arenasport4
Na programu od 00:00
Manchester City - Porto
arenasport5
Na programu od 00:00
Partizan - Bačka
Otvori pretragu
Ostali sportovi
13.10.2020. - 16:52

MEKGREGOR NE MOŽE HABIBA DA IZBACI IZ GLAVE: Podelio snimak čuvene tuče u kojoj je on ispao "baja" (VIDEO)

Arena sport
Čoveče, sačuvaj bar minimum dostojanstva...

Prošle su dve godine od kada je Habib Nurmagomedov u oktagonu prebio Konora Mekgregora, a onda preskočio ogradu i počeo da se bije sa njegovim timom. Naravno, Rus je suspendovan i kažnjen novčano i krenuo je dalje.

Ali, Irac izgleda ne može da prevaziđe sve što se desilo i kao da ne može da shvati lekciju da Avarima ne treba psovati i dirati porodicu. Dokaz? Danas je, posle dve godine!, objavio drugi ugao tuče, samo je ovde on ispao "glavni baja".

Naravno, sve iz te bore je palo u senku te tuče posle meča. Habib se zaleteo na pomoćnog trenera i ostatak stručnog štaba Mekgregora, koji su brutalno prozivali i njega i njegovu religiju i porodicu, išavši čak tako daleko da su oca ruskog borca nazivali "islamskim teroristom".

Kako se taj tim proveo, znaju i oni sami, ali Mekgregor izgleda oseća potrebu da predstavi sebe kao nekog žestokog momka, pa je sada prikazao snimak iz ptičije perspektive.

Na njemu se vide nekoliko kratkih snimaka kako Mekgregor udara ljude iz Habibovog tima, uz komentar: "Momci nemaju sreće".

 

Usledili su brojni komentari, uglavnom prozivke Irca, koji ne može to da ostavi iza sebe.

Mekgregor-Nurmagomedov je najunosnija borba u istoriji MMA i Irac očajnički želi revanš, ali Rus to ne želi dok ovaj ne izbori pravo da ga izazove za titulu.

DokKonor obsesira njime, Habib se sprema za 24. oktobar i spektakularni duel u Abu Dabiju protiv fenomenalnog Džastina Gejdžija.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Unlucky lads

A post shared byConor McGregor Official(@thenotoriousmma) onOct 13, 2020 at 4:39am PDT

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci