• VIŠE
    _
  • ENG
| Vesti
Izdvajamo
Kirjos odustao od Pariza: "Rolan Garos je sr*nje"
Izvor: Mondo | Autor: mondo.rs | Postavljeno: 24.05.2019.
Australijanac je prijavio organizatorima da je bolestan i da zbog toga ne može da učestvuje na grend slemu.

Guliver/Getty images/Marc Atkins

Kontroverzni australijski teniser Nik Kirjos ove sezone više neće igrati na šljaci.

Kirjos je odlučio da odustane od Rolan Garosa, drugog grend slema u kalendaru, kako je zvanično saopšteno zbog bolesti, dok je njegov agent kazao da se od početka nedelje osećao loše i zbog toga su odlučili da je najbolje da ne učestvuje na turniru u Parizu.

Zanimljivo je da je Australijanac pre nekoliko dana na Instagramu trenirao u Vimbldonu sa Endijem Marejem i tom prilikom je "opljuvao" Rolan Garos.

"Činjenica da sam trenutno ovde i da za par dana moram u Pariz... Rolan Garos je sr*nje u odnosu na ovo mesto. Sr*nje. Rešite se šljake, ko voli šljaku?", bila je poruka Nika Kirjosa koji nikada nije prošao dalje od treće runde na "zemljanom" grend slemu.


Kirjos je u prvom kolu trebalo da igra protiv britanskog tenisera Kameruna Norija, ali će umesto njega to mesto popuniti kvalifikant Eliot Benčetri.

Videćemo da li će ova pauza pomoći Niku Kirjosu, trenutno 41. teniseru sveta, koji je pre desetak dana napravio buru u Rimu kada je nezadovoljan suđenjem bacio stolicu na teren, a diskvalifikovan je sa turnira posle "nakupljenih" opomena.

<< NAZAD