Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 19:15
Istorija finala lige šampiona
arenasport2
Na programu od 18:15
Nice - Celtic
arenasport3
Na programu od 18:00
Stabæk - Sarpsborg 08
arenasport4
Na programu od 18:00
SABANOV - BUTULIJA
arenasport5
Na programu od 18:30
Dokumentarni film
Otvori pretragu
Ostali sportovi
28.06.2020. - 16:19

Kad lepotica poviče iz ćoška, "zver" mora da MELJE!

Guliver, Handout/Getty Images North America
Rasterao je sve trenere u frustraciji i ostavio samo svoju devojku...

Vezao je Majk Peri dva poraza u UFC-u, nikako nije mogao da pronađe problem, a onda se rešio na drastičan korak: otpustio je sve trenere, a u ćošku tokom borbe nalazila se samo jedna osoba, sa kojom je radio u prethodno vreme.

Ništa to ne bi bilo preterano čudno da se Peri nije odlučio da mu trener bude, niko drugi do njegova devojka, koja nije ni borac, ni trener!

I da stvari budu još smešnije i zanimljivije – uspelo je! Peri je pobedio Mikija Gola na bodove u njihovom okršaju u velter kategoriji, na reviji UFC Vegas 4.

Peri je pre borbe rekao da ne očekuje ništa od svoje devojke, osim da uživa u predstavi. Dakle, da mu bude inspiracija tokom obračuna u kavezu. Posle toga je nazvao Latori Gonzalez svojom "kraljicom" i najavio promene.

Doduše, nije ni ova lepotica bez iskustva u borilačkim sportovima, pošto se u školi bavila rvanjem i boksom, ali niko nije verovao da ovo može da uspe. Štaviše, ljudi su se podsmevali Instagram fotografijama na kojoj borac u roze rukavicama radi na fokuserima koje drži Gonzalezova.

Ali, ko se poslednji smeje…

Peri je posle meča najavio da će iskoristiti novac od nagrade da plati račune i vrati neke drugove, a onda da će se preseliti u Južnu Floridu i tamo naći novi klub za treniranje.

"Videću da se preselim na Južnu Floridu, pokupim novo znanje i to. Dešavaju se velike stvari u mom životu i probaću da neke stvari radim bolje. odavno govorim Latori da bi mogla da bude stalno u mom ćošku", rekao je Peri.

Njih dvoje je, inače, upoznao šampion poluteške kategorije u UFC-u, Džon Džons.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I like the view

A post shared byLatory Gonzalez(@latorygonzalez) onJun 13, 2020 at 9:05am PDT

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci