• VIŠE
    _
  • ENG
/ Vesti
Izdvajamo
Jovana i Dijana delile lopte đacima u Srbiji
Izvor: Arena sport TV | Postavljeno: 26.12.2018.
„Arena sport za đački sport“

U okviru akcije „Arena sport za đački sport“ šarmantne novinarke regionalne sportske televizije obradovale su učenike škola u Srbiji.

U danima pred novogodišnje praznike učenici škola u Srbiji sa nestrpljenjem iščekuju Deda Mraza.
Ove godine brži od starine u crvenom odelu iz Laponije bili su predstavnici Televizije Arena sport koji su đacima u 50 škola u Srbiji podelili lopte za kolektivne sportove.
U vremenu zaoštrenih sukoba između Crvene zvezde i Partizana, „crveno-bela“ Jovana Guzijan i „crno-bela“ Dijana Čolović povukle su potez ka otopljavanju odnosa „večitih rivala“.
Zajedno sa predstavnicima Marketinga Arena sport TV, Jovana i Dijana na opšte oduševljenje mališana pojavile su se u školama u Ubu, Prokuplju, Nišu...
Kao društveno-odgovorna kompanija Arena sport osmislila je i realizovala akciju „Arena sport za đački sport“ tokom koje su u više desetina škola na teritoriji Republike Srbije stigle nove lopte za fudbal, košarku i odbojku.
Naša zemlja važi za jednu od najtalentovanijih nacija za sport i „Arena sport za đački sport“ ima za cilj da pomogne stvaranju novih šampiona, kao i pomoć obrazovnim ustanovama.
Možda jednog dana reprezentativci Srbije u fudbalu, košarci ili odbojci napomenu da ih je za uspeh u sportu upravo dodatno motivisala akcija „Arena sport za đački sport“.
Tokom podele lopti, mališani su uživali u druženju i fotografisanju sa Jovanom i Dijanom koje takođe nisu krile uzbuđenje što su se ponovo vratile u đačko doba.
„Zaista smo uživale. Ni dug put, ni loše vreme nije moglo da pokvari osećaj da smo učinile nešto lepo i korisno za učenike u Srbiji. U svakom gradu koji smo obišle, naišli smo na gostoprimstvo. Nadam se da će se „Arena sport za đački sport“ nastaviti i naredne godine i da ćemo ponovo imati priliku da se družimo sa đacima“ – istakla je Dijana Čolović.
Najlepše utiske iz škola Srbije ponela je i njena koleginica, Jovana Guzijan.
„Tokom trajanja akcije „Arena sport za đački sport“, prisetila sam se svojih školskih dana. Aktivno sam trenirala odbojku i znam koliko ovim mališanima znače lopte. Zadovoljstvo je bilo videti ih nasmejane i srećne. Nadam se da će im nove lopte omogućiti da dodatno razvijaju svoje sportske talente i da jednog dana, što da ne, nekoga od njih u svojstvu uspešnog sportiste, budem intervjuisala“ – kaže Jovana Guzijan.
Menadžment Arena sport TV na čelu sa direktorom Nebojšom Žugićem, najavio je da će i u narednom periodu nastaviti sa sličnim akcijama.
„Kampanjom „Arena sport za đački sport“ Televizija Arena sport predstavila se kao društveno-odgovorna kompanija koja želi uvek u skladu sa svojim mogućnostima da pomogne obrazovnom sistemu i školskom sportu Srbije. Trudili smo se da poklone, odnosno lopte podelimo u gradovima i mestima u Srbiji koji imaju manju stopu ekonomske razvijenosti, odnosno da pomognemo onima kojima je to u ovom trenutku najneophodnije. Zadovoljstvo nam je što smo obradovali mališane i sa ovakvim i sličnim akcijama nastavićemo i u narednom periodu“ – poručio je direktor Arena sporta Nebojša Žugić.
Stotine pređenih kilometara, loše i hladno vreme nisu uspeli ni u najmanjoj meri da ponište zadovoljstvo predstavnika Arena sport TV nakon uspešno organizovane akcije „Arena sport za đački sport“ koja će na isti ili sličan način biti nastavljena i u toku 2019. godine. 
<< NAZAD