Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 04:30
Poljska - Mađarska
arenasport2
Na programu od 04:30
Borussia - Podravka
arenasport3
Na programu od 05:30
Santos
arenasport4
Na programu od 04:00
Wellington Phoenix - Newcastle Jets
arenasport5
Na programu od 05:00
Belongs To Us
Otvori pretragu
Ostali sportovi
13.01.2021. • 19:33

FELPSOVA SUPRUGA UPLAŠENA: Šta ću ako izgubim muža

Instagram/m_phelps00
Supruga legendarnog plivača u stalnom strahu

Majkl Felps je pre koju godinu javno otkrio da se bori sa depresijom, a sada se otvorila i njegova supruga Nikol, koja je rekla da se stanje pogoršalo tokom pandemije i da se brine da ne ostane bez plivačke legende.

Ona je kazala da je Felps imao velikih problema u isto vreme kada je prošle godine poginuo Kobi Brajant i da je to dodatno uplašilo.

- Kada je Vanesa (Brajant) ostala bez Kobija, sve što sam mogla je da pogledam Majkla i kažem: 'Možemo li, molim te, da ti pomognemo. Jer ne znam šta ću da radim ako te izgubim' - ispričala je 35-godišnja majka troje dece.

- Majkl je najčudesniji otac i partner koga sam mogla da zamislim - dodala je manekenka.

Manekenka i najtrofejniji plivač svih vremena venčali su se 2016. godine. Nikol Felps je objasnila da je tokom godina naučila kako može da mu pomogne, a kako ne može.

Ako pomišljate na samoubistvo...

U Klinici za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević" postoji nacionalna SOS linija za prevenciju samoubistva. Na telefonski broj 011/7777-000 mogu se javiti oni koji pomišljaju na samoubistvo ili njihova porodica. Sa njima će razgovarati stručnjaci iz oblasti mentalnog zdravlja - psihijatri, psiholozi, socijalni radnici. Osim toga, svi koji su na neki način pogođeni samoubistvom mogu nazvati na besplatan broj 0800 300 303, obratiti se putem četa na stranici www.centarsrce.org ili mejl [email protected].

- Nekada sam mislila 'O, pa mogu da ga popravim. Mogu da mu budem terapeut. Mogu da budem šta mu treba'. Ali,naučila sam da ne možeš prosto da poseduješ to kako se oni osećaju, bez obzira koliko želiš - ispričala je Nikol.

Majkl je priznao da je tokom pandemije imao neke "strašne uspone i padove".

- Nikol me voli i želi da mi pomogne. Želi da budem bolje. Ali, i ona se bori. Njoj takođe treba podrška. Znam da joj je teško - rekao je osvajač 28 olimpijskih medalja.

Par ima tri sina, od četiri i dve godine i jednog od 16 meseci, tako da ne znaju kada treba da daju malo prostora svom 35-godišnjem ocu.

- Dečaci hoće da budu blizu Majkla kada mu je teško. Hoće da probaju da ga oraspolože, pogotovo najstariji. Zato mu kažem: 'Sine, tati je teško i treba mu malo da bude sam'. Hoćemo da razume da to nema veze sa njim, nego sa Majklom - ispričala je Nikol.

Par je tokom pandemije pronašao neke stvari koje im olakšavaju borbu, kao što su zajedničko vežbanje ili to što Majkl svake večeri sprema večeru za porodicu.

- Definitivno smo zajedno porasli i naučili nešto iz ovoga i naučili mnogo. Nije lako, ali sam udata za najneverovatnije ljudsko biće - rekla je Nikol.

 

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci