Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
basket 3x3
Ostali sportovi
16.09.2022. • 13:40

BASKET 3X3: Srbija uskoro dobija desetog šampiona

basket 3x3
KSS
Finale se održava 21. septembra u Beogradu

Odbrojavanje je počelo – posle nekoliko meseci vrhunskog basketa širom Srbije, na red dolazi i veliko finale!

Gotovo da već unapred znamo šta nas očekuje – najbolje srpske ekipe, spektakularni potezi, neizvesni mečevi i vrhunski basket. Ne kaže se džabe - na ulici samo najjači, a sada ćemo imati priliku da se još jednom uverimo u to.

U Beogradu ćemo 21. septembra dobiti jubilarnog desetog šampiona Srbije, a to je sjajan način da se zaokruži čitava decenija razvijanja novog olimpijskog sporta u Srbiji.

Sada je vreme da se ispiše nova istoriju na Trgu Republike! U veliko finale plasirali su se timovi koji su osvajali kvalifikacione turnire tokom sezone, dok se upražnjena mesta popunjavaju po sakupljenim bodovima tokom šampionata.

Shodno svemu tome, u Beogradu u velikom finalu gledaćemo sledeće ekipe: Кrupac, Ub, Pika, Autokuća Sekulić, Galens, Sokobanja, Кrupanj, Liman, Moneyball, Mrčajevci, Muzzik, Partizan, Pirot, Sigma i Wolwes, a još jednog učesnika dobićemo nakon poslednjeg turnira u Zaječaru.

Dakle, stvar je jasna – čeka nas pravi basketaški spektakl u centru Beograda!

Кo će biti šampion Srbije po 10. put u zemlji basketa i otići da predstavlja našu zemlju na masters turniru u Parizu? Ostaje da zajedno vidimo u sredu 21. septembra.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci