• VIŠE
    _
  • ENG
/ Vesti
Izdvajamo
Arenini novogodišnji „specijali“: Dejo, Terzić, Novak, Filipović, Šuker, Kokeza...
Izvor: Arena sport TV | Postavljeno: 27.12.2018.
​Od 31.12. do 6.1. ATP Qatar Open 2019. sa Novakom Đokovićem

Arena sport TV
Tokom novogodišnjih praznika televizija Arena sport spremila je izuzetno bogat program svojim gledaocima.

Već u petak 28. decembra od 22:40h na programu je premijerno emitovanje nove emisije „Teme do Arene“. Pogledajte o čemu su novinar regionalne sportske televizije Ivan Radulović i nekoliko godina zaredom zvanično najbolji vaterpolista sveta Filip Filipović razgovarali tokom vožnje ulicama Beograda. Novi format ubuduće će biti emitovan jednom nedeljno, a vrhunske sportiste kroz gradsku gužvu ubuduće će voziti Jovana Guzijan.
Takođe, Arena sport TV potrudila se da svojim gledaocima priušti za praznike uživanje u nekoliko više nego zanimljivih intervjua, tzv „specijala“.
Novinari ove medijske kuće razgovarali su sa predsednicima fudbalskih saveza Srbije, Crne Gore, Hrvatske i Bosne i Hercegovina. O viđenju fudbala na prostoru Balkana, reprezentativnim uspesima, stanju u klubovima i nacionalnim selekcijama, VAR sistemu, saradnji među savezima i o mnogim drugim temama ekskluzivno za Arena sport TV govore Slaviša Kokeza, Dejan Savićević, Davor Šuker i Elvedin Begić.

O aktuelnom trenutku srpskog sporta i ostvarenim rezultatima u godini na izmaku u intervjuu za Arenu govoriće i Ministar sporta i omladine Republike Srbije, Vanja Udovičić.

Nikako ne propustite i razgovor sa Dejanom Stankovićem, savetnikom prvog čoveka UEFA, Aleksandra Čeferina. Pored rekapitulacije sportskih događaja, Deki „nacionale“ pokazaće za gledaoce Arena sporta i svoje kulinarske sposobnosti.

Možda i najveći uspeh kada su u pitanju kolektivni sportovi u 2018. godini ostvarila je srpska ženska odbojkaška reprezentacija. O tome i o mnogim drugim temama Nenad Kostić razgovarao je sa selektorom zlatnih dama, Zoranom Terzićem.

U prvoj nedelji Nove 2019. godine, na televiziji Arena sport biće prenošen i teniski turnir iz Katara, a na kome je učešće potvrdio svetski broj jedan, Novak Đoković.

Svi oni koji vole sport i odluče da praznike provedu uz televiziju, imaju mnogo razloga da njihov izbor bude program Arene sporta.

Novogodišnji „specijali“ Arena sport TV

Petak, 28.12.
22.40     Teme do Arene, gost: Filip Filipović

Ponedeljak, 31.12.
19.00     Novogodišnji specijal: Intervju Vanja Udovičić
21.00     Novogodišnji specijal: Sportski kuvar: Dejan Stanković

Utorak, 1.1.
21.30     Novogodišnji specijal: Intervju Slaviša Kokeza
22.00     Novogodišnji specijal: Intervju Zoran Terzić

Sreda, 2.1.
21.30     Novogodišnji specijal: Intervju Dejan Savićević

Četvrtak, 3.1.
21.30     Novogodišnji specijal: Intervju Davor Šuker

Petak, 4.1.
21.00     Novogodišnji specijal: Intervju Elvedin Dino Begić

Od 1.1. do 6.1.
ATP Qatar Open 2019.


 
<< NAZAD