Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 21:00
Ajax - Liverpool
arenasport2
Na programu od 21:00
Manchester City - Porto
arenasport3
Na programu od 21:00
MULTIPRENOS
arenasport4
Na programu od 21:00
Inter - Borussia M'gladbach
arenasport5
Na programu od 21:00
Olympiacos - Marseille
Otvori pretragu
Odbojka
01.04.2020. - 10:36

Sjajne vesti: Srpski reprezentativac POBEDIO korona virus

MN Press
Odbojkaš Nikola Rosić objavio je da je preležao korona virus i poručio svima da ostanu kod kuće i vode računa o sebi i svojima.

Nikola Rosić, reprezentativac Srbije u odbojci, igra u Rumuniji, a po povratku u Srbiju lečio se u bolnici "Dragiša Mišović", a potom je dva dana proveo u privremenoj bolnici na Beogradskom sajmu.

"Posle mnogo pobeda, onih sportskih, ovoga puta sam uspeo da pobedim u najvećoj životnoj borbi - protiv virusa korona. Nakon blage temperature i samoizolacije zbog sumnje na koronu, test je pokazao da sam pozitivan. Od tog trenutka sam sebi postavio million pitanja, kako, gde, šta dalje? Rekli su mi da su moji simptomi blaži i da ću se uz terapiju brzo oporaviti. I bili su u pravu", naveo je Rosić.

Rosić je naveo na Facebooku da lekari rade neverovatan posao.

"Doktori, heroji sa Infektivne klinike i Bolnice 'Dragiša Mišović' heroji koji vode računa o pacijentima sa lakšom kliničkom slikom na Beogradskom sajmu, u najboljim mogućim uslovima koje su mogli da organizuju. Aplauz koji dobijaju u 20 časova je malo u odnosu na sve ono što ti požrtvovani ljudi rade za nas i našu zemlju svakodnevno", napisao je Rosić na Facebooku, uz fotografije sa Sajma.

On je dodao da su porodica i prijatelji sa kojima je bio u kontaktu dobro, da su svi u svojim domovima i prate instrukcije nadležnih organa.

"Zahvalan sam im na ogromnoj podršci i ljubavi koje su mi pružali sve vreme. Zahvalan sam Bogu na sjajnim ljudima koje sam upoznao tokom boravka u bolnici,š?to sam imao čast da popričam sa valjevskim episkopom Milutinom i što sam imao sjajan tretman u svakom trenutku. Nakon dva negativna testa, ja sam konačno kod svoje kuće i sa svojom porodicom", napisao je odbojkaš.

Srpski reprezentativac imao je samo jednu poruku za sve.

"Obraćam se svima ovom prilikom sa porukom da se čuvate, da ostanete kod kuće i vodite računa o sebi i svojima. Ako osetite prve simptome, ne čekajte, nego se javite doktorima i testirajte se. Svi u ovakvim situacijama moramo pokazati odgovornost, misliti jedni na druge, jer je to jedini način da se svi izborimo sa situacijom koja nas je snašla. Pobedićemo zajedno", poručio je Rosić, koji je sa Srbijom između ostalog osvojio titulu evropskog šampiona 2011. godine, zlato u Svetskoj ligi pre četiri godine, kao i svetsku bronzu na prvenstvu u Italiji 2010. godine.

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci