Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
odbojka
Odbojka
18.10.2022. • 11:29

ODBOJKA NA TV ARENA SPORT: Dupli crveno-beli program na Banjici

odbojka
(MN Press)
Odbojkaši igraju u 17h (TV Arena sport 1), a odbojkašice u 20h (TV Arena sport 7)

Odbojkaši i odbojkašice Crven zvezde odigraće večeras na Banjici mečeve kupa CEV, odnosno kvalifikacija za Ligu šampiona, a oba susreta crveno-belih biće prenošena na kanalima TV Arena sport.

Prvi će u okviru grupe CEV izaći igrači trenera Igora Žakića koji će od 17.00 časova (TV Arena sport 1) ugostiti Mladost iz Brčkog, protiv kojeg su kao gosti savili 3:0.

"Na papiru jesmo jači, ali uvek je teško igrati unapred dobijene mečeve. Zato moramo da budemo koncentrisani, psihički jači, kao da igramo sa kvalitetnijim rivalom. Ako uđemo u meč onako kako treba, ne sumnjam da će rezultat na kraju biti onaj koji očekujemo - ističe Aleksa Polomac, srednji bloker Crvene zvezde.

Ukoliko uspešno preskoče Mladost, crveno-beli će u narednom kolu igrate protiv ekipe Savo Volej Кuopio iz Finske (8. i 16. novembar).

Odmah nakon tog susreta, na teren će izaći odbojkašice koje u kvalifikacijama za Ligu šampiona igraju protiv finske ekipe Polki Kusamo (20.00, TV arena sport 7).

 "Nova sezona, novi izazovi. Кvalifikacije za Ligu šampiona su veliki podsticaj ne samo za ekipu, već za ceo klub. Idemo utakmicu po utakmicu, Finkinje sigurno imaju kvalitet kad se nalaze u ovom takmičenju. Opet, sve je nekako do naše igre, ako mi ostavimo srce na terenu i damo maksimum, rezultat će doći. Nadam se da će biti dobra utakmica i da ćemo pokazati kvalitet".

Poslednje vesti

Poslednji video snimci