Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
Džud Bilingem
22.09.2022. • 18:14

NUDE NOVI UGOVOR BILINGEMU: Dortmund bi da mu postavi klauzulu na 150 miliona evra

Džud Bilingem
TV Arena Screenshot
Mladi Englez nema izlaznu klauzulu u ugovoru

Džud Viktor Vilijam Bilingem (19), mladi vezni igrač Borusije iz Dortmunda igra izvarnerdno u poslednjih godinu i po dana i o njemu već razmišljaju Mančester siti, Real Madrid, Liverpul, Čelsi, Junajted.

Najmlađi igrač u istoriji Birmingema, debitovao je sa 16 godina i 38 dana, za 25 miliona evra je stigao u Dortmund 2020. godine, ali trenutno ima ugovor do 2025. godine i nema izlaznu klauzulu, ali bi trebalo uskoro da je dobije.

U Dortmundu su mu pripremili novi ugovor do 2028. godine uz klauzulu od 150 miliona evra. S obzirom na kapital najjačih evropskih klubova ni ona neće biti prevelika zaštita, ako se Siti i Real "obruše" na ovog igrača koga smatraju jednim od najboljih mladih veznih fudbalera u Evropi.

Mančester siti je letos planirao da pored Halanda kupi i Bilingema, ali je taj posao ostavio za januar ili naredno leto i pripremio je 100 miliona evra za transfer. Čak je i menadžer Pep Gvardiola u suprlativima govorio i engleskom reprezentativcu.

Videćemo u narednom periodu hoće li Bilingem potpisati novi ugovor ili će zainteresovani klubovi pregovarati sa Dortmundom oko obeštećenja.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci