Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 15:00
Proleter - Metalac
arenasport2
Na programu od 16:00
Dynamo Moscow - ASK Nizhny
arenasport3
Na programu od 15:00
Borac - Sloboda
arenasport4
Na programu od 16:30
Pregled kola
arenasport5
Na programu od 15:30
Ferencvaros - Puskas
arenasport1x2
Na programu od 22:45
arenasport6
Na programu od 15:00
Auxerre - Caen
arenasport7
Na programu od 15:15
Orthez - Dijon
arenasport8
Na programu od 16:00
Detroit - LA Lakers
arenapremium1
Na programu od 16:15
Barcelona - Betis
arenapremium2
Na programu od 15:00
Milan - Salernitana
arenapremium3
Na programu od 15:00
Brooklyn - New York
Otvori pretragu
Nebojša Žugić
25.10.2021. • 09:47

NEBOJŠA ŽUGIĆ O NOVOM PODUHVATU ARENA CHANNELS GROUP: Pokretanje Premium kanala je bila potreba

Nebojša Žugić
TV Arena sport
Prošle nedelje TV Arena sport je imala 170 direktnih prenosa

Obim kvalitetnog sportskog sadržaja koji je dostupan na kanalima TV Arena sport postao je toliko veliki da je pokretanje Premium kanala bila potreba u cilju što većeg užitka korisnika, rekao je u gostovanju u jutarnjem programu na TV Kurir direktor Arena Channels Group Nebojša Žugić.

Generalni direktor grupacije u sklopu koje se pored najbolje sportske televizije u regionu nalaze i brojni muzički, filmski i turstički kanali, naglasio je da će kvalitet ponude samo rasti kako bi korisnici mogli da uživaju u vrhunskom sadržaju.

"Kanali TV Arena sport gledaocima pružaju mogućnost praćenja velikog broja sportskih događaja, a primera radi, prošle nedelje smo imali 170 direktnih prenosa, od čega je više od 50 bilo samo za vikend. Tu su Italijani, Španci, Portugalci, Belgijanci, vrhusnka košarka, a od naredne sezone na našim kanalima će biti i prenosi utakmica engleske Premijer lige. Zbog svega toga smo, po uzoru na najveće svetske brendove, odlučili da pokrenemo Premium kanale kako bismo jasno razdvojili najkvalitetniji sadržaj", prekao je Žugić i dodao:

"Na novim kanlima će biti emitovan Premium sadržaj, odnosno najveće svetske utakmice i događaji, kao što je Svetsko prvenstvo u boksu koje se trenutno održava u Srbiji. U našoj ponudu su tri Pemium kanala, zatim osam kanala TV Arena sport, Arena fight, kao i TV Arena 1x2 koji bi uskoro trebalo da zaživi u punom kapacitetu uz pregršt analiza kao pomoć svima onima koji prate kladionicu.

Pričajući u Svetskom prvenstvu u boksu koje je sinoć svečano otvoreno u Štark Areni, a koje će trajati do 6. novembra, direktor Arena Channels Group je govori i o tome koliko je u realizaciji tog projekta značajna pomoć države.

"Podrška države i predsednika Aleksandra Vučića je izuzetno važna, a on je veliki ljubitelj boksa. Taj vetar u leđa koji dobijamo je izuzetno bitan i dobijaju ga svi sportovi što se i te kako vidi i oseća. Niko nije mimoiđen i čini mi se da nikada ranije nije bilo prepoznato koliko je bavljenje sportom važno", istakao je Nebojša Žugić.

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci