Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
Stadion Lusail
Mundijal - KATAR 2022
24.11.2022. • 19:45

VREME JE DA PADNE BRAZIL: Arena na nivou najvećih svetskih TV kuća

Stadion Lusail
AP Photo/Moises Castillo
Srbija igra protiv Brazila na Svetskom prvenstvu u Kataru

Fudbalske reprezentacije Srbije i Brazila sastaju se u okviru prvog kola Mundijala u Kataru (20 časova, TV Arena 1 Premium).

TV Arena sport je pripremila poseban program uoči ove utakmice, u kom smo mogli da vidimo šarenolik sadržaj.

Komentatori Arene Nenad Milovanović i Miloš Milićević javili su se sa samog terena stadiona Lusail, dok je Goran Svilar razgovarao sa našim stručnim konsultantom Rankom Stojićem. Ivan Radulović javio se ispred stadiona.

Pored pozicije na kojoj su bili Arenin voditelj i Ranko Stojić, nalazio se i položaj britanskog BBC-a, gde je bio čuveni Alan Širer. 

"Velika stvar za Arenu je to što je pored nas jedna od najvećih svetskih kuća - BBC. To znači da se Arena polako, ali sigurno, približava nivou najvećih svetskih kuća", rekao je Stojić.

ARENA SPORT MEĐU NAJVEĆIMA: Širer pored Gorana Svilara i Ranka Stojića pred utakmicu Srbija - Brazil

Bilo je uključenja iz fan zone u Dubaiju, u kojoj se okupio veliki broj navijača srpskog nacionalnog tima, a gde su naše Jovana Guzijan i Marina Sekulić. Iz Beograda, fan zone u tržnom centru Galerija u program su se uključili Aleksandra Gvozdić i Ognjen Milošević.

Specijalno za Arenu govorio je čuveni Dejan "Rambo" Petković, koji je veći deo fudbalske karijere gradio upravo u Brazilu.

RAMBO PETKOVIĆ ZA TV ARENA SPORT IZ KATARA: Dobijamo Brazil 2:1 / 24.11.2022.

Gost u studiju bio je fudbalski trener Marko Nikolić.  "Ako smo nekad bili u situaciji da iznenadimo Brazil, možda je to sada", rekao je između ostalog Nikolić.

Nikolić je naveo da ima izvanredno mišljenje o srpskom nacionalnom timu.

"Imamo reprezentaciju koja još nije u svom zenitu. On će tek doći i napravićemo izvanredan rezultat u narednim takmičenjima, ali ne isključujem mogućnost da se to desi već sad. Imamo fenomenalnu ekipu, imamo kvalitet, a on je najvažniji. Poznajem mnogo momaka i mogu da kažem da imamo i mentalitet, koji nismo imali dugo godina", rekao je Nikolić.

Detalj iz studija TV Arena sport

Ranko Stojić i Marko Nikolić su bili saglasni da bi bod bio dobar rezultat za Srbiju, ali je Nikolić naveo da taj bod niko ne bi prihvatio pre utakmice, zbog toga što svi u timu veruju u sebe.

Iz Dubaija je za Arenu govorio Ljubiša Ranković, koji je takođe optimista, očekuje pozitivan rezultat, iako očekuje i tešku utakmicu protiv Brazila.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci