Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
Jovanović tokom utakmice sa Zvezdom
Košarka
14.06.2022. • 20:51

VLADIMIR JOVANOVIĆ ODLAZI IZ MEGE: Odluku saopštio posle poraza od Zvezde

Jovanović tokom utakmice sa Zvezdom
(MN Press)
Trener Mege odluku saopštio nakon poraza od Crvene zvezde i eliminacije u polufinalu KLS

Mega je izgubila od Crvene zvezde 88:66 u odlučujućoj, trećoj utakmici. Nakon duela, Vladimir Jovanović je izjavio da će negde drugde nastaviti karijeru.

"Nastaviću karijeru negde drugo. Sutra šetnja pored Dunava sa kučetom, dok njemu ne dosadi. Znam gde sam došao. Tri godine sam bio u Rusiji, pa u Kini i Japanu. Ovaj posao je bio veliki izazov. Veliki broj mladih igrača je prošao i svi su odlazili na viši nivo. Zadovoljan sam jer su momci iz meseca u mesec napredovali i postajali bolji", rekao je Jovanović posle utakmice.

Jovanović je čestitao Zvezdi na pobedi.

"Čestitiam Zvezdi na pobedi, zasluženo je pobedila i prošla u finale. Sezona je bila jako dugačka i komplikovana. Imali smo udara i povreda i KOVID i solidno smo završili sezonu. Svima u klubu želim sve najbolje u nastavku karijere. Naterani smo bili da igramo sa malom rotacijom, Zvezdin roster to zahteva. U ovoj utakmici nismo imali nimalo svežine, a Kalinić je pokazao raskošan kvalitet i stavio nas na razliku koju nismo mogli da stignemo", rekao je Jovanović.

On je dodao da su zablude da je Mega tim bez takmičarskih ambicija.

"Tim je napravljen da igramo sa mladim momcima. Radi se o vrlo kvalitetnim, mladim igračima. Niko im nije rekao da ne moraju da dobijaju utakmice. Ozbiljna je frka na njima da moraju da treniraju i bolje i jače, pa čak i kad je rival Zvezda koju dobiješ u jedan odsto slučajeva".

Poslednje vesti

Poslednji video snimci