Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 07:00
Wolfsburg - Lille
arenasport2
Na programu od 08:00
Galatasaray - PAOK
arenasport3
Na programu od 08:00
Hrvatska - Argentina
arenasport4
Na programu od 08:00
Venezia - Verona
arenasport5
Na programu od 07:30
Bad Boys
arenasport1x2
Na programu od 06:00
arenasport6
Na programu od 08:00
Lille - Salzburg
arenasport7
Na programu od 08:00
Dinamo - Genk
arenasport8
Na programu od 08:00
Denver - Philadelphia
arenapremium1
Na programu od 08:00
Juventus - Malmo
arenapremium2
Na programu od 08:00
Charlotte - Philadelphia
arenapremium3
Na programu od 07:30
Man. United - Young Boys
Otvori pretragu
Predrag Danilović i Nemanja Dangubić
Košarka
24.11.2021. • 10:28

TU SAM DA POMOGNEM: Dangubić pred obaveze reprezentacije

Predrag Danilović i Nemanja Dangubić
(MN Press)
Prvotimac Partizana veruje u uspeh "orlova"

Košarkaš Partizana Nemanja Dangubić rekao je da će pokušati da pomogne nacionalnom timu pred start kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2023. godine.

Dangubić je jedan od šetorice igrača Partizana koji su našli na spisku selektora Srbije Svetislava Pešića za mečeve protiv Letonije i Belgije u novembarskom prozoru.

"Rado sam se odazvao i tu sam da pomognem. Maksimalno sam fokusiram da odradim svoj deo posla. Nadam se da ćemo biti uspešni u ovom prozoru", rekao je Dangubić Tanjugu i dodao:.

"Iskoristili smo prve trenutke sastanka da se upoznamo sa selektorom i njegovim principima što tiče odbrane i napada. Prva dva treninga su poslužila da se taktički upoznamo sa trenerovim zahtevima. Svi smo koncentrisani, znamo da imao veoma malo vremena da usvojimo nove detalje. Mislim da za sada radimo dobar posao".

Krilni košarkaš se nada da će tim odigrati dobro uprkos tome što je bilo malo vremena za pripremu za prvi duel protiv Letonije sutra od 20 sati u hali "Aleksandar Nikolić".

"Iz tog razloga trener i zahteva od nas da budemo fokusirani non-stop i vam terena, što se tiče sastanaka, da budemo pažljivi, da pohvatamo sve detalje kako bismo bili spremni da odigramao dobar meč", kaže Dangubić, koji je osvrnuo i na igru sutrašnjeg rivala.

"Oni igraju veoma brzu košarku i naša odbrana u tranziciji biće jedan od ključnih faktora u meču. Opšte je poznato da su dobri šuteri, moramo biti koncentrisani na našu odbranu i da kroz nju dođemo do samopouzdanja i da dobru odbranu pretvorimo u dobar napad", zaključio je Dangubić.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci