Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 10:00
Pregled 14. kola
arenasport2
Na programu od 10:00
Real Madrid - Valencia
arenasport3
Na programu od 09:00
PSG - Aalborg
arenasport4
Na programu od 10:00
Bačka - Crvena zvezda
arenasport5
Na programu od 09:00
Elway to Marino
Otvori pretragu
drugar
Košarka
09.06.2021. • 21:16

PARTIZAN ILI ZVEZDA: Drugar iz detinjstva za 24sedam otkrio koji klub je Jokiću u srcu (VIDEO) 09.06.2021 17:14

drugar
Stefan ističe da mu je na prvom mestu bila košarka

Stefan drugar sa kojim je igrao košarku u detinjstvu, kazao je za 24sedam da Nikola Jokić nikad nije potencirao za koga navija, već da ga je uvek zanimala samo košarka.

– Nije mi poznato za koga navija Nikola. Ono što ja znam, ili kad smo bili u društvu, nikad nije nešto potencirao takve stvari. Kao da ga to nije zanimalo, mnogo više ga zanimala samo košarka. To za koga navija, to morate njega da pitate, da li je u pitanju Partizan ili Zvezda, ja stvarno nisam upoznat sa tim stvarima – kazao je Stefan.

Drugar iz Sombora ističe da se već u mlađim kategorijama videlo da odskače od drugih.

– Poslednja sezona, juniorski ili kadetski finalni turnir, tada se već videlo da je preskočio naš nivo. Ne mogu da se setim koja je to bila godina, ja sam igrao za Sivac, a on za Sokoš. Onda je otišao u Vojvodinu, a nepunih pola godine kasnije zaigrao je za Megu. S obzirom kako igra, i kako teče njegova karijera, sasvim zasluženo postao MVP. Međutim, koliko ga ja znam, njemu je najvažnije da osvoji titulu sa Denverom, i to bi mu mnogo više značilo, nego što je dobio to priznanje. To se vidi i na snimku, on je to prihvatio normalno – objasnio je drugar Stefan.

(foto: 24sedam/Goran Sivački)

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci