Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 13:30
Utah - Dallas
arenasport2
Na programu od 14:00
Lecce - Parma
arenasport3
Na programu od 14:00
Cruz Azul - Leon
arenasport4
Na programu od 13:45
Barcelona - Valencia
arenasport5
Na programu od 13:30
Dokumentarni film
Otvori pretragu
Košarka
12.06.2020. - 12:16

Uhapšen sin NBA legende: Adam Abdul-Džabar izbo komšiju!

Slaven Vlasic/Getty Images North America
Karim nije želeo da komentariše...

Adam Abdul-Džabar (28), sin legendarnog centra najjače košarkaške lige sveta Karima Abdul-Džabara, uhapšen je u sredu nakon što je - izbo komšiju!

Sin najboljeg poentera u istoriji NBA lige (38.387 poena) uhapšen je u okrugu Orandž kounti, gde živi, nakon što je nekoliko puta hladnim oružem ubo prvog komšiju, prenosi "TMZ Sports", portal koji je javio i o pogibiji Kobija Brajanta.

Američka policija je, navode mediji, o ovom incidentu bila obaveštena 9. juna u 22 časa po lokalnom vremenu, a javnost je tek sada obaveštena o svemu.

"Uhapšeni, koji je komšija žrtve, uhapšen je, te prilikom hapšenja nije pružao otpor", navedeno je iz policije bez daljih informacija, ali uz napomenu da se žrtva sama odvezla do bolnice nakon što je zadobila više telesnih povreda, koje, srećom, nisu bile opasne po život.

Karim Abdul-Džabar, koji je dve decenije nastupao u NBA ligi (šest godina za Milvoki i 14 za Los Anđeles Lejkerse) i za to vreme osvojio šest titula, te između ostalog šest puta bio biran za najboljeg igrača lige, nije želeo da komentariše ovaj slučaj.

Zanimljivo je da je Karim Abdul-Džabar nedavno komentarisao demonstracije u SAD zbog ubistva Džordža Flojda kazavši da je "otvorena sezona lova na crnce".

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci