Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 12:15
Golden State - Denver
arenasport2
Na programu od 12:00
Sheffield - Arsenal
arenasport3
Na programu od 12:30
Pacos Ferreira - Benfica
arenasport4
Na programu od 12:00
Partizan - Vojvodina
arenasport5
Na programu od 12:00
The Price of Gold
Otvori pretragu
Košarka
08.03.2021. • 09:20

(VIDEO) STEF KARI JE "TATA" U ŠUTIRANJU TROJKI: Zakucavanja razočarala, pobeda Simonsa

Stef Kari šampion u trojkama
Pokazao je svoju veličinu iza linije za tri poena

NBA Ol-Star meč je bila glavna "poslastica" večeri, ali ne i jedina!

Ol-Star vikend uvek donese i takmičenja u brzom šutiranju trojki i zakucavanju, a ove godine utisci u tim disciplinama bili su - podeljeni.

Takmičenje u brzom šutiranju trojki nije razočaralo - a i kako bi kada se u njemu nadmetao Stef Kari? Jedan od najboljih trojkaša u istoriji NBA lige osvojio je ovo takmičenje i posvetio ga drugoj polovini "Splash Brothers"-a, Kleju Tompsonu.

Kari je pokazao zbog čega je on glavna faca iza linije za tri poena - u prvoj rundi je postavio rekord takmičenja s 31 poenom, da bi u velikom finalu izbrojao do 28!

To je bilo dovoljno da Kari ostane ispred Majka Konlija, koji je u finalnoj rundi ubacio 27 poena, dok je Džejson Tejtum u finalu stigao tek do 17.

Kari je bio sjajan i na samoj Ol-Star utakmici, a zanimljivo je da je legendarnom Redžiju Mileru rekao da je bilo samo dovoljno da se pojavi u svlačionici i da svi vide da je spreman da osvoji takmičenje u šutiranju trojki.

Ipak, koliko god da je to finale bilo uzbudljivo, to nije baš bio slučaj u takmičenju u zakucavanju. Celokupno takmičenje bilo je uglavnom neinspirativno pa čak i dosadno.

Pobedu je odneo Anferni Simons, momak koji je izveo i "poljubac" zakucavanje, umalo zaista poljubivši obruč koša pre nego što je zakucao.

Bilo je tu još zanimljivih zakucavanja, poput omaža Trejsiju Mekgrejdiju.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci