Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 18:00
Argentina - Paragvaj
arenasport2
Na programu od 17:00
Rev Group Grand Prix
arenasport3
Na programu od 18:30
Sevilla - Dortmund
arenasport4
Na programu od 19:30
Novi Pazar - Partizan
arenasport5
Na programu od 18:00
Denis Rodman
Otvori pretragu
Košarka
31.07.2020. • 09:23

ŠESTA LIČNA: Povratak NBA!

Mondo
Vraća se najbolja košarka na svetu, vraća se i MONDO podkast. Gost, koji u "Šestoj ličnoj" to odavno nije, je Ivan Ognjanović, komentator TV Arena sport.

Nakon četiri meseca pauze iz svima znanih razloga, vaš omiljeni podkast o košarci se vraća! I to u novom, “kućnom”, ruhu, jer iz jasnih razloga ne možemo trenutno da se družimo u studiju. No, uzevši u obzir da se sama košarka vratila, red je i da se vrati priča o njoj – život ide dalje.

U prvoj epizodi treće sezone Šeste Lične, stari znanac Ivan Ognjanović će zajedno sa Milošem “pretresti” stanje stvari u NBA, koja je spremna da ponovo počne sa takmičarskim utakmicama nakon pandemijske pauze.

Liga je pozvala dvadeset i dve ekipe u Diznivorld u Orlandu kako bi se borili do titule – saznaćete sve o njima u ovom aktuelnom trenutku, a naravno prozboriće se i par reči o onima koji nisu u “mehuru”, kao i o nekim drugim stvarima.

Ova epizoda će, kako ste i navikli, ići “vanredno” kao najava – od sledeće nedelje, vidimo se svakog petka u standardnom terminu od 20h. Biće interesantnih gostiju i još interesantnije priče – ne menjajte kanal…

Ne propustite ni ovu epizodu Šeste Lične!

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci