Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 20:45
Lazio - Bologna
arenasport2
Na programu od 21:00
PSG - Dijon
arenasport3
Na programu od 20:45
Joventut Badalona - TD Systems Baskonia
arenasport4
Na programu od 22:00
Atlanta United - D.C. United
arenasport5
Na programu od 22:00
RB Bragantino - Goiás
Otvori pretragu
Košarka
24.09.2020. - 09:07

SAKRAMENTO HOĆE DA ZADRŽI BOGDANA, ALI... Da li je za njega pametno da ostane?

Guliver/Getty images/Ezra Shaw, Ezra Shaw/Getty Images North America
Tim koji ima najduži niz sezona u NBA ligi bez plej-ofa želi da zadrži Bogdana Bogdanovića i posle odlaska Vlada Divca, međutim mnogo je "ali" u računici.

Bogdanu Bogdanoviću (28) istekao je trogodišnji ugovor sa Sakramentom, ali to ne znači i da će napustiti Kingse ovog leta.

Naime, Bogdanović ima status "ograničeno slobodnog igrača" što u praksi znači da Sakramento ima pravo da izjednači svaku ponudu koju srpski košarkaš dobije i tako ga zadrži, odnosno mogu da dignu ruke od toga i prepuste ga drugom timu.

Kakav nas epilog zapravo čeka? Teško je reći u ovom trenutku…

Bogdanović je posle "mehura" stigao u Beograd gde se odmara, a u međuvremenu desile su se promene u Kingsima, najveća se tiče odlaska Vlada Divca sa mesta generalnog menadžera kluba.

To znači da Divac, koji je i doveo Bogdanovića, neće pregovarati s njim oko produžetka saradnje. Sada je sve na njegovom nasledniku Monteu Mekneru, a deluje da su i njegove želje da Bogdanovića zadrži u Kaliforniji, a ne da ga prepusti drugom klubu.

"Uspeo sam da stupim u kontakt i pričam sa Bogdanom, on je bio veliki deo najboljih delova našeg tima prošle godine. Veliki je deo ovog tima", naveo je Mekner za američke medije.

Prethodno su Kingsi nudili Bogdanoviću novi ugovor, koji je Srbin odbio jer nije bio zadovoljan finansijskim uslovima, odnosno pametno je sačekao leto pošto ono uvek nosi više opcija za igrače.

Već se pričalo da ga žele Lejkersi…

 

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci