Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 13:30
Utah - Dallas
arenasport2
Na programu od 14:00
Lecce - Parma
arenasport3
Na programu od 14:00
Cruz Azul - Leon
arenasport4
Na programu od 13:45
Barcelona - Valencia
arenasport5
Na programu od 13:30
Dokumentarni film
Otvori pretragu
Košarka
09.06.2020. - 09:46

"Nikola Jokić ima nešto što ima i Lebron Džejms!"

Guliver, Jonathan Daniel/Getty Images North America
Srpski centar dobio stvarno veliki kompliment.

Nikola Jokić je jedan od onih košarkaša koji svojim partijama u NBA ligi dobija pohvale zbog svog specifičnog stila igre, a to je ujedno i jedan od razloga zbog čega ga mnogi u SAD vole.

Košarkaš Denver Nagetsa je istinska prva zvezda franšize, a sada je na svoj račun dobio i kompliment u kojem ga porede sa Lebronom Džejmsom.

Popularni "Kralj" je jedan od najvećih košarkaša svih vremena. U istu rečenicu sa Jokićem stavio ga je Đordi Fernandes, pomoćni trener stručnog štabu Majka Melouna.

"Njegova ličnost. On je igrač koji se povezuje sa svima bez previše reči. Stvarno je simpatičan. I takođe mogu da vam kažem da on ima nešto što Lebron Džejms ima", rekao je Fernandes za "AS".

Zanimljivo je da je Fernandes bio i pomoćni trener u Klivlendu, kada je za Kavalirse nastupao Lebron Džejms.

"Osim što je igrač sa više pozicija ili kreativac, on je drugačiji igrač. Na kraju shvatate da svi žele da se igraju sa njim i da se svi bolje osećaju sa njim na terenu. Ponekad se te stvari zanemaruju i sramota je kada je tako."

Fernandes je nastavio sa komplimentima.

"Ako mi date primer igrača koji je veoma dobar, ako pogledate brojeve njegovih saigrača, uvek su bolji kada su sa njim. Na kraju godine potpisuju bogate ugovore. To je nešto što sam dugo gledao sa Lebronom, a sada to vidim i sa Jokićem. Svi u timu žele da se igraju sa njim", zaključio je Fernandes.

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci