Otvori pretragu
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 18:00
Partizan - Proleter
arenasport2
Na programu od 18:00
Sporting Braga - Rangers
arenasport3
Na programu od 17:30
U obruču
arenasport4
Na programu od 18:00
Chelsea - Bayern Munich
arenasport5
Na programu od 16:50
OKK Beograd - Mladost
Otvori pretragu
Košarka
17.01.2020. - 10:07

Kokoškov potvrdio da je Meloun u stručnom štabu SRBIJE!

MN Press
Selektor kosarkaške reprezentacije Srbije Igor Kokoškov rešio je sve dileme i potvrdio da će trener Denvera, dobro poznati Majk Meloun - ipak BITI u njegovom stručnom štabu u kvalifikacijama za Olimpijske igre.

Košarkaški savez Srbije je tu informaciju objavio u noći između utorka i srede, ali je konfuzija nastala nakon izjave Melouna američkim medijima da to nije tačno.

Očigledno, on je tako odgovorio jer je pitanje koje je dobio glasilo: Da li je tačno da će biti savetnik u selekciji Srbije?

"Sa Melounom se poznajem dugi niz godina. Nikada nismo bili saradnici, nego uvek na suprotnim stranama i zdravi rivali. Baš zbog ove činjenice mi je bilo lakše da vidim o kakvom se stručnjaku radi", poručio je iz Sakramenta za "Novosti" selektor Kokoškov.

Na konstataciju da je vest prilično iznenadila sve ljubitelje košarke, Kokoškov je bio još direktniji.

"Meni je malo čudno to što je prvi trener Denvera i čovek sa takvim iskustvom 'prekršten' u mog pomoćnika. Pričali smo i našalili se da on može da bude samo prvi trener, nikako pomoćnik. Međutim, odmah u sledećoj rečenici je Meloun bio izričit u stavu da jedva čeka leto i turnir u Beogradu", kazao je Kokoškov i poručio:

"Vrlo dobro zna u kakvu košarkašku zemlju dolazi i sa kakvim igračima će da radi".
 

 

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci