Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 07:00
Barcelona - Bayern Munich
arenasport2
Na programu od 07:30
Lazio - Fiorentina
arenasport3
Na programu od 07:30
12. Epizoda
arenasport4
Na programu od 06:00
Best of 2016/17
arenasport5
Na programu od 07:30
Dokumentarni film
Otvori pretragu
Košarka
08.07.2020. - 09:24

Jokić zbog korone NE PUTUJE na NBA završnicu u Diznilendu!

Guliver, Matthew Stockman/Getty Images North America
Za sada, srpski centar se neće priključiti saigračima...

NBA liga se zvanično vraća 30. jula u Diznilendu i ekipe su polako počele da pristižu u Orlando, a sve je izvesnije da će Denver stići bez prve zvezde Nikole Jokića!

Američki novinar Majk Singer navodi da samo Jokić neće putovati sa ostalim igračima i stručnim štabom Nagetsa, a sve zbog korona virusa na koji je bio pozitivan pre oko dve nedelje. Nije poznato gde se Jokić zarazio, ali je bio da oproštajnom meču "Deki, Ciao" na kom su bili i Nikola Janković i Novak Đoković, a kod kojih je potvrđena COVID-19 infekcija.

"Koliko sam čuo, NIkola Jokić neće biti u avionu Nagetsa koji danas putuje u Orlando. Bilo mu je potrebno dva negativna testa (na korona virus prim. aut.) u Srbiji i još dva negativna testa pre nego što bi smeo da uđe u avion, kako nalaže protokol NBA", naveo je Mark Singer.

"Izvor mi je rekao da je on dobio negativan test u Srbiji i da se oseća dobro, ali da je naišao na probleme oko putovanja".

Videćemo kada će se Jokić pridružiti svojoj ekipi u Diznilendu, ali je ovo svakako iznenađenje za njih sve pošto je trener Majk Maloun pre toga govorio da klub "radi na tome" kako bi se srpski centar našao u avionu za Floridu.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci