Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 07:30
Toronto - Boston
arenasport2
Na programu od 08:00
Aalborg - Barca
arenasport3
Na programu od 07:30
Nice - Dijon
arenasport4
Na programu od 07:00
Maritimo - Benfica
arenasport5
Na programu od 07:30
Dokumentarni film
Otvori pretragu
Košarka
22.05.2020. • 09:32

Bogdanova najava iznenađenja: Počinjem da igram!

Tanjug, Rich Pedroncelli/AP
Bogdan Bogdanović je ekskluzivni partner nove striming mreže.

Naš proslavljeni košarkaš postao je ekskluzivni partner Facebook Gaming platforme, koja je nedavno aktivirana i u Srbiji.

Facebook Gaming je konkurencija Microsoft Mixer, Twitch, YouTube Gaming i drugim striming gejming platformama i ovo je jedno od prvih velikih partnerstava sa poznatim sportistima.

Partnerstvo je najavio Bogdan Bogdanović na Instagram profilu, u videu kojim nas je pozvao da pratimo njegov prvi zvaničan meč na ovoj platformi 22. maja u 17:30 po našem vremenu.

Prenos igara će se odvijati po rasporedu, koji će Bogdan objavljivati unapred, a pratićemo ga preko profila facebook.com/Bogdanovic.official i @FacebookGaming profila na Instagram mreži. Naravno, Bogdan neće tek eto tako igrati, iako znamo da voli igre, nego će tokom igranja sakupljati novac i donacije za različite humanitarne priloge, koji će, takođe biti objavljivani sa svakom novom partijom, koju bude igrao.

Šta će Bogdan igrati ostaje nam da vidimo već 22. maja, ali je najavio da će to biti nekoliko različitih igara. Pratićemo sve, budite i vi s nama tamo!

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bogdan Bogdanovic (@bogdanbogdanovic)onMay 21, 2020 at 8:45am PDT

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci