Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 13:30
Utah - Dallas
arenasport2
Na programu od 14:00
Lecce - Parma
arenasport3
Na programu od 14:00
Cruz Azul - Leon
arenasport4
Na programu od 13:45
Barcelona - Valencia
arenasport5
Na programu od 13:30
Dokumentarni film
Otvori pretragu
Košarka
12.06.2020. - 09:55

Amerikanci u ČUDU zbog Jokića: Pitaju se kako je tako mršav!

MONDO/Pavle Knežević
Fotografije sa oproštaja Dejana Milojevića od Mege obišle su planetu...

Srpski reprezentativac Nikola Jokić je vest dana u SAD!

Povod nije košarka, nego njegov fizički izgled. Jokić je u dvorani "Mega Factory", na oproštaju Dejana Milojevića od Mege, izazvao mnogo pažnje zbog toga što je poprilično smršao otkako smo ga poslednji put videli na terenu, a fotografije sa društvenih mreža brzo su stigle "preko okeana".

Tako se ispostavilo da priče operativca Tima Konelija da je Jokić "nabacio mišiće", pa i njegovog saigrača Džamala Mareja da ima "pločice", zaista imaju pokrića.

Jokić je još pred Ol-star pauzu saopštio da je razlog njegovih sve boljih partija što je "skinuo" nekoliko kilograma, a trener Majkl Maloun, s kojim je u fantastičnim odnosima, kazao je nedavno da je Jokić tokom pauze postao još mršaviji.

Svi vodeći američki mediji objavili su fotografiju "novog Jokića", a mnogi komentarišu da sada Somborac podseća na Kristapsa Porzingisa, zvezdu Dalasa.

Videćemo kako će se Jokić snaći na parketu sada kada je "slim", a njegov Denver očekuju utakmice u Diznilendu pošto se NBA sezona nastavlja već 30. jula. Ako je Jokić uspevao da dominira i sa neatletskom građom, šta će biti tek sada?

 

 

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci