Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
Nikola Mirotić
Košarka
23.11.2022. • 23:05

NAVIJAČI PARTIZANA, IZVINITE: Mirotić digao glas posle incidenta sa kartama u Barseloni

Nikola Mirotić
MN Press
Veliki broj navijača Partizana nije uspeo da uđe u dvoranu u Španiji i isprati duel sa Barselonom

Najbolji košarkaš Barselone Nikola Mirotić izvinio se navijačima Partizana, koji sinoć nisu uspeli da uđu u dvoranu u Španiji, kako bi ispratili evroligaški duel ovih ekipa.

Veliki broj simpatizera crno-belih ostao je ispred dvorane "Palata Blaugrana", uprkos činjenici da su imali ulaznice za meč sa Barselonom, zbog toga što nije bilo dovoljno razmaka na tribinama između domaćih i gostujućih navijača.

Crno-beli su pokušali da urgiraju kod predsednika Katalonaca, ali je ubrzo stigao negativan odgovor Đoana Lapote...

Nikola Mirotić je u razgovoru za TV Partizan istakao da je pomogao sa nekoliko kupljenih ulaznica, ali su mnogi ostali uskraćeni za meč.

"Samo bih da kažem da sam uradio koliko je bilo do mene. Nažalost oni koji su došli nisu mogli da gledaju utakmicu, šta je tu je... Pomogao sam par ljudi koji su uspeli da dođu, ali situacija je takva kakva je", rekao je Mirotić.

Nedugo zatim, španski reprezentativac oglasio se i putem društvenih medija.

"Ovom prilikom želim da se izvinim navijačima Partizana zbog incidenta nastalog sa kupljenim kartama. Žao mi je što većina vas, iako ste kupili karte, organizovali put, niste bili u mogućnosti da prisustvujete utakmici zbog koje ste došli. Nadam se da će se ovakve i slične situacije u budućnosti izbeći i regulisati jasnim pravilima", napisao je Mirotić na svom Instagram profilu.

Centar Barselone nije igrao na meču sa Partizanom zbog povrede, a susret u Španiji nije prošao dobro po Beograđane koji su na kraju upisali peti poraz u Evroligi - 79:68.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci