Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 07:30
Toronto - Boston
arenasport2
Na programu od 08:00
Aalborg - Barca
arenasport3
Na programu od 09:15
Ujpest - Paksi
arenasport4
Na programu od 09:00
Benevento - Juventus
arenasport5
Na programu od 09:00
Dokumentarni film
Otvori pretragu
Košarka
20.05.2020. • 09:37

"Šta smo mi, laboratorijski pacovi!?"

MN Press
Igra mu se fudbal, a i ne igra mu se...

Deni Rouz ponovo u centru pažnje!

Engleski levi bek prvo je pažnju javnosti privukao izjavom da mu se "je*e za moral nacije", da bi ovoga puta reagovao zbog najava da bi sezona u Premijer ligi mogla da bude nastavljena, iako je otkriveno šest slučajeva zaraženih igrača i trenera.

U razgovoru sa Robertom Snodgrasom iz Vest Hema i nekadašnjim škotskim napadačem Krisom Bojdom, ponovo je govorio bez dlake na jeziku.

"Znam da ljudi koji sede kod kuće govore da zarađujemo veliki novac i da zbog toga treba da se vratimo na teren... Zbog takvih stvari mislim da nije vredno. Mogao bih da rizikujem svoje zdravlje zbog zabave drugih, a u to neću da budem uključen, da budem iskren", rekao je Rouz.

"Iskreno, jedva i čekam da se vratim fudbalu", poručio je fudbaler Totenhema na pozajmici u Njukaslu, a onda objasnio šta ga sve nervira.

"Znam da ima onih koji su prošli mnogo gore za vreme pandemije, pa se zbog toga ne žalim, ali činjenica da traže da se mi vratimo fudbalu me navodi da mislim da smo kao laboratorijski pacovi, samo da se mi vratimo, pa da vidimo da li to može ili ne?".

S obzirom na to da je sve više fudbalera podiglo glas protiv nastavka Premijer lige u ovakvim uslovima, a da to sve "čuju" iz rukovodstva, pitanje je da li će biti smeli da označe "restart".

Ipak, veliki novac je u pitanju...

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci