Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 05:30
Arsenal world
arenasport2
Na programu od 04:30
Podravka - Rostov
arenasport3
Na programu od 04:15
Krka - Mega Soccerbet
arenasport4
Na programu od 04:00
Western United - Western Sydney Wanderers
arenasport5
Na programu od 00:00
Dokumentarni film
Otvori pretragu
Košarka
21.02.2021. • 16:46

KOKOŠKOV POSLE POBEDE NAD ŠVAJCARSKOM: Pobedili smo zbog želje

MN Press
Zadovoljan rezultatom

Srbija je pobedila u obe kvalifikacione utakmice u ovom "prozoru", izborila plasman na Evropsko prvenstvo 2022. godine, ali se i revanširala Gruziji i Švajcarskoj za poraze.

Protiv Gruzije je izboren plasman, ali se Srbija više mučila protiv Švajcarske, koju je pobedila preokretom u poslednjoj četvrtini.

"Jako, jako teška utakmica. Kao trener sam vrlo zadovoljan što smo dobili obe utakmice. Gruzija je igrala kod kuće, sa mnogo energije i samopouzdanja. A danas isto, Švajcarka je sjajan tim, sa mnogo dobrih šutera. Mi nažalost stalno menjamo igrače. Nije lako da deluju organizovano, da sprovode zadatke sa nekoliko treninga. Ali, bila je čista želja. Lako smo mogli da izgubimo utakmicu i to bi se desilo da nismo imali tu energiju i želju za pobedom", rekao je Kokoškov posle utakmice.

On je čestitao Švajcarskoj, ali i Srbiji na želji.

"Čestitke i našem timu što nije odustajao. Igrali smo 40 minuta i našli smo načina da pobedimo", kazao je selektor, a onda poslao poruku navijačima:

"Hvala na podršci, znam da nije bilo jednostavno i da nije bila lepa utakmica, ali mnogo je važno da smo pobedili, da momci nisu odustali i da su se borili za državni tim".

 

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci