Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 04:00
Houston - Washington
arenasport2
Na programu od 04:00
Istra - Rijeka
arenasport3
Na programu od 04:30
Rusija - Švedska
arenasport4
Na programu od 04:00
Mouscron - Anderlecht
arenasport5
Na programu od 05:00
Dokumentarni film
Otvori pretragu
Virtus
Košarka
12.01.2021. • 20:13

KO JE NAJBOLJI U EVROKUPU: Teo asistent, Đorđević trener, Tomas defazivac...

Virtus
MN Press
Generalni menadžeri klubova odabrali laureate

Počela je Top 16 faza Evrokupa, a generalni menadžeri svih timova su pre toga glasali za najbolje aktere regularnog dela takmičenja. 

Među onima koji su dobili najviše glasova i zaslužili pohvale za svoje igre je i krilni centar Partizana Rašon Tomas. 

On je na početku sezone imao dosta problema, pošto je ušao u sukob sa trenerom Vladom Šćepanovićem koji ga je udaljio sa jednog meča. Iz kluba je otkriveno da je i ranije imao disciplinske prekršaje i da je kažnjen za to. 

Ipak, sada je sve to iza njega i dobrim igrama je zaslužio da dobije najviše glasova od generalnih menadžera timova u Evrokupu u odabiru najboljeg defanzivca.

Podeljene su i druge nagrade, a Miloš Teodosić je sa skoro 80 odsto glasova izabran za najboljeg dodavača. Njegov trener Aleksandar Đorđević je najbolji trener Evrokupa, a Virtus je najbolji tim Evrokupa. Osim Virtusa u finalu ovogodišnjeg izdanja takmičenja se očekuje i Unikaha

Virtus je i najzabavniji tim za gledanje, a druga najzabavnija ekipa u regularnom delu je bio Huventud. Teodosić je dobio nagradu i za najspektakularnijeg igrača Evrokupa, pošto je 41 odsto generalnih menadžera glasalo za njega. 

Toliko je dobio glasova i u glasanju za MVP-a regularnog dela, pa je posle zvaničnog dobijanja te nagrade i na ovoj anketi potvrđeno da je definitivno najbolji igrač Evrokupa. On je i igrač kojeg bi najviše generalnih menadžera dovelo u svoj tim!

Poslednje vesti

Poslednji video snimci