Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 10:00
Pregled 14. kola
arenasport2
Na programu od 10:00
Real Madrid - Valencia
arenasport3
Na programu od 09:00
PSG - Aalborg
arenasport4
Na programu od 10:00
Bačka - Crvena zvezda
arenasport5
Na programu od 09:00
Elway to Marino
Otvori pretragu
Stefan Jović
Košarka
10.06.2021. • 18:30

JOVIĆ DEMANTUJE: Nisam imao kontakt sa Zvezdom

Stefan Jović
MN Press
Sprema se za reprezentativne obaveze

Srpski košarkaš Stefan Jović napustio je tokom sezone Himki, rusku ekipu koja je pred gašenjem i od tada može da bira klub. Mnogi su već videli njegov povratak u Crvenu zvezdu, gde bi ponovo radio sa Dejanom Radonjićem. Jović demantuje da postoje pregovori njega i šampiona ABA lige!

Srpskom klubu će biti neophodna pojačanja na mestu plejmejkera, a Jović deluje kao idealan kandidat. Već je sarađivao sa trenerom, nosio crvenobeli dres, a i domaći je igrač, što je često veoma bitno na mestu organizatore igre.

Ipak, za sada nije blizu potpisa sa klubom sa Malog Kalemegdana.

''Daleko je od istine sve što se piše po medijima ovih dana. Mene svako leto povezuju sa Zvezdom. Bio pre nekoliko dana u Beogradu, ali je razlog bio snimanje reklame za Košarkaški savez Srbije. Nisam imao kontakt ni sa jednim klubom. Sve što se piše po medijima nije tačno. Očekujem da se pitanje mog statusa rešava od 15. juna i da će to biti završeno do kraja jula'', rekao je reprezentativac Srbije.

Prethodnih meseci, nakon problema sa korona virusom, Jović se postepeno vraćao u ritam. Ušao je u redovan ritam treninga, pa će biti spreman za reprezentativne obaveze koje selektora Igora Kokoškova i srpske košarkaše očekuju ovog leta.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci