Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 00:00
Olimpia - Santos
arenasport2
Na programu od 00:00
Pregled
arenasport3
Na programu od 23:00
Ararat - Crvena zvezda
arenasport4
Na programu od 00:00
Dinamo Zagreb - Flora
arenasport5
Na programu od 00:00
Dokumentarni film
Otvori pretragu
Košarka
22.01.2020. - 11:11

Jasno je i Trinkijeriju: Odlučilo je to koji su šutevi pogođeni

MN Press
Čestita trener Partizana pobedu, dok Darušafaka šalje poruku

Vodio je Partizan, imao na kraju priliku da pobedi, ali je ipak morao da čestita Darušafaki pobedu 65:63 u trećem kolu Evrokupa.

Bio je to "tvrd" meč, sa odličnim odbranama, prilično ujednačenom statistikom, ali na kraju je presudilo to koji su šutevi pogođeni. Sa time se slaže i trener Partizana Andrea Trinkijeri.

"Ovo je bila fizički veoma teška utakmica, vrlo zahtevna, sa milion kontakata. Praktično smo imali isti broj skokova, skoro identičnu statistiku u šutu za dva poena, tri poena i sa linije slobodnih bacanja. Ono što nas je koštalo pobede jeste nekoliko važnih šuteva Brauna i Ozmizraka, u utakmici u kojoj se svaki posed računa. Borili smo se, vratili se u meč, ali nismo imali napadački dobar dan. Čestitam Darušafaki na pobedi", zaključio je Trinkijeri.

Trener Dačke Selčuk Ernak ocenio je da je njegov tim ovom pobedom poslao poruku.

"Čestitam igračima jer su se do kraja držali plana, pogotovo u odbrani. U prvom poluvremenu smo imali čak 10 izgubljenih lopti i tako je naš protivnik poveo. U drugom nismo imali toliko izgubljenih i znali smo koliko je važno imati posed, iako smo imali problema da postignemo koš", rekao je on, a onda istakao:

Pratio sam malo i video da nas navijači i novinari nisu shvatali ozbiljno, da su mislili da ne možemo da se takmičimo da osvojimo Evrokup. Mislim da smo posle ove pobede poslali poruku i da je jasno da želimo da idemo do kraja", rekao je Ernak.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci