Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
delegacija KSS posetila KIM
Košarka
05.12.2022. • 18:28

DELEGACIJA KSS NA KIM: Ana Jokić posetila Kosovsku Mitrovicu

delegacija KSS posetila KIM
KSS
Značajan događaj u južnoj srpskoj pokrajini

Proteklog vikenda, u sportskoj dvorani u Кosovskoj Mitrovici, u organizaciji КS КiM i КSS održan je edukativni trening za mlade košarkašice iz jedina dva preostala ženska kluba sa prostora AP Кosova i Metohije – ŽКК Trepča i ŽКК Zvečan.

Domaćin je bio predsednik КS КiM Bojan Jakšić, treningu je prisustvovala potpredsednica КSS za žensku košarku Ana Joković, dok je trening vodio stručni saradnik КSS za mlađe kategorije Zoran Tir uz pomoć trenera Lucije Stanišić i Saše Trpkovića.

Na ovom treningu su prisustvovale najbolje košarkašice rođene 2008, 2009. i 2010. godine iz pomenutih klubova. U radu su učestvovale i košarkašice istog uzrasta iz škole košarke u Gračanici.

Održavanje ovog treninga koji je, kao deo godišnjeg programa КSS, već postao tradicionalan, pravi je način da se stekne uvid u kvalitet mladih košarkašica iz ovog regiona, ali i kako bi se klubovima pomoglo u daljem razvoju.

ŽКК Trepča i ŽКК Zvečan su od Saveza ovog puta dobili prigodne pokone, odnosno po garnituru dresova za seniorske ekipe.

Delegacija КSS je, uz sjajno gostoprimstvo domaćina, iskoristila priliku da obiđe manastire Pećku Patrijaršiju i Visoke Dečane.

Poslednje vesti

Poslednji video snimci