Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 09:30
Detroit - LA Lakers
arenasport2
Na programu od 10:00
3. Utakmica
arenasport3
Na programu od 10:15
Fiorentina - Sevilla
arenasport4
Na programu od 10:00
Crvena zvezda - Čukarički
arenasport5
Na programu od 09:00
Dokumentarni film
Otvori pretragu
Košarka
14.05.2020. - 09:26

ZVEZDA: Razmišljamo o Blažiču i Simonoviću, kampanja o Radonjiću NIJE dobra

MN Press
Predsednik crveno-belih Nebojša Čović govorio o budućim pojačanjima, kao i o mogućnosti da se najtrofejniji Zvezdin trener vrati u klub.

Dan nakon što je nagovešteno da će slovenački bek Jaka Blažič da se vrati u Crvenu zvezdu ovog leta, stigla je zvanična potvrda predsednika kluba Nebojše Čovića da je to moguće, ali ne i definitivno.

Isto se odnosi i na bivšeg kapitena Zvezde Marka Simonovića, koji je nedavno otkrio da je prošlog leta bio blizu crveno-belih, ali da se nije vratio jer ga nije hteo tadašnji trener Milan Tomić.

Čović je govorio o njima dvojici gostujući na televiziji "B92"

"Jaka nam je interesantan, Simonović nam je interesantan, još 5-6 igrača, ali nije to pijaca pa da trgujete. Nabacuje vam portal iz Turske ovo, portal iz Italije ono... Ne funkcionišemo na taj način. To su naši ljudi, koji su bili sa nama, vrlo nam je interesantno da dođu, ali moram da kažem da je Evroliga dala sugestiju da se zastane sa potpisivanjem novih ugovora, jer se sprema seleri-kep i nećemo da radimo ništa ispod žita", rekao je on.

"Moj odgovor na pitanje o njemu i Simonoviću je: 'Da, interesantni su za nas'", dodao je Čović.

A da li je moguće da ovog leta Dejan Radonjić opet postane šef stručnog štaba Zvezde? Najtrofejniji trener crveno-belih slobodan je od zime i rastanka sa Bajernom.

"Video sam tu kampanju i neki put nije dobro kada imate kampanju i namećete se na taj način, što možda nije vezano za Dejana...", rekao je Čović.

"Niko u Zvezdi nije osvojio ništa sam. Svi smo to uradili zajedno. Ne može tako da budu vaši uspesi, a svi ostali su napravili neuspehe. Jako se dobro sećam kada smo izgubili Fajnal-for ovde od Cibone u Areni, morao sam da provedem noći i noći da mi ne smene trenera. Jedno su emocije, jedno je biti zaljubljen i tako dalje, ali moramo da funkcionišemo kao ozbiljan klub. Drugo, neki od tih trenera koji se pominju imali su ponudu u novembru da dođu u Zvezdu", zaključio je prvi čovek Zvezde.

 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci