Otvori pretragu
Otvori navigaciju
Otvori navigaciju
arenasport1
Na programu od 03:00
Mobil auto
arenasport2
Na programu od 03:15
Magazin
arenasport3
Na programu od 02:30
Live Stage 2
arenasport4
Na programu od 03:00
Cagliari - Sampdoria
arenasport5
Na programu od 02:30
Winning Time
Otvori pretragu
Marko Gušić
Košarka
24.09.2021. • 16:36 > 24.09.2021. • 16:42

ZVEZDA OSIGURALA JOŠ JEDAN BISER: Marko Gušić novi član crveno-belih

Marko Gušić
MN Press
Dobio je šansu i pokazao se, sada nastavlja da radi sa seniorima

Crvena zvezda je nastavila da osigurava svoje najtalentovanije košarkaše, pa je tako posle Nemanje Popovića ugovor sa klubom potpisao i talentovani Marko Gušić.

On je rođen 2002. godine, visok je 197 centimetara i dobro se snalazi na više pozicija u timu, mada je najbolji kao bek. Sada je potpisao četvorogodišnji ugovor sa crveno-belima. 

Gušić je 2019. godine potpisao stipendijski ugovor sa Zvezdom nakon što je stigao iz Vizure u juniorski pogon crveno-belih. 

Tokom 2020. godine imao je problema sa povredama, ali je radom, zalaganjem i kvalitetom dobio šansu da se priključi treninzima i pripremama prvog tima. Sada je istakao da je potpis za Crvenu zvezdu velika čast za njega. 

"Ovaj potpis je na prvom mestu velika čast za mene i još veća obaveza u narednom periodu. Za mene dokaz da se veliki rad i trud isplate jer sam se tako i izborio da uopšte dođem do prilike da treniram i učim sa prvim timom nakon problema i povrede koju sam imao. Znam da mi tek predstoji još veći rad, ali svaki trening sa stručnim štabom, trenerom Radonjićem i ovim igračima je za mene veliko iskustvo i prilika za dalje učenje i dokazivanje. Crvena zvezda je moj klub, to nisam krio ni 2019. kada sam stigao u juniorski tim, ali mi je mnogo značila podrška i vera koju sam imao u periodu kada sam se vraćao na teren iz povrede i koji nije bio uopšte lak. Moje je da se borim i koristim svaki minut treninga ili utakmice kako bih napredovao i odužio se klubu koji je stao uz mene" rekao je Marko Gušić po potpisivanju ugovora. 

Poslednje vesti

Poslednji video snimci